| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koje su vam najčešće psovke? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Locrian85 Zadnja aktualna koja je u điru: Jebo te autobus pun pedera iz Big Brothera Dooobraaa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| praskaton, nick praskaton | Re: Koje su vam najčešće psovke? Citat:
![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo | |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Koje su vam najčešće psovke? ej tamijane a šta još psuješ,daj reci sigurno nešto ko ja šta sam sad napisao samo te sram napisat,daj reci ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? ovisi u kakvoj samv situaciji........obicno ne koristtim takve prsovke ali kad me netko raspitdi jemem mu majku isusovu , i 100 bogova, i apostole
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| Dr. Gregory House | Re: Koje su vam najčešće psovke? Citat:
evo ti rep za apostole umro sam od smijeha ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? moje psovke hm! kad mi netko zalupi vratima kazem mu: Dabogda ti tako zalupili vratima u bolnici za tumore dok ljek trazio ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #57 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koje su vam najčešće psovke? idi u kurac, jedi govno, papaj ćune, odjebi u skokovima...
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,193
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje su vam najčešće psovke? e a znate onu kad neko skripi vratima dabogda ti skripali tako dok ti ljes zatvarali crna je malo ali ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koje su vam najčešće psovke? Citat:
...a u pičku materinu ove psovke sve luđe i luđe...di ih samo nađete ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: najces ce, psovanje, psovke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.

Pali gume a ne dušu