| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koje vam je najbolje piće u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Servant Di si epruvete nabavio? Jeger brod. Sve do ovog ljeta, svako ljeto bi Jeger brod putovao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koje vam je najbolje piće Citat:
Ove godine su poceli sa Jeger kamionom, ali to nisam vidio... btw, na jeger brodu je jedan jeger 6 (sest) kuna
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koje vam je najbolje piće @ na 402 Ina Street Racu je bilo jegera u tim epruvetama za 5 kuna! @ epruveta je neka tvrđa plastika .. nije staklena!
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koje vam je najbolje piće Evo da posaljem prvi post nakon maturalca u pragu...bilo je zakon..puno opijanja i svacega...pili smo absinth...i mogu rec da je zakon...prvo fin ko sokic a onda kad te nakon 5 sec proreze po prsima...joj...zakon feeling..hehe..probao sam i becherovku al nis posebno...a kao ima neki posebni sastojak..ma daj.. al probao sam i meni najbolje piće..e sad naznam ime al uglavnom ima 17 % alkohola i okus je od kokosa...nije pina colada...nesto fakat fino..predobro...uopce ne osjecas alkohol...mmmmm....fino,fino...
__________________ Peace.Love.Unity.Respect |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolje, pi263e |
« Mojoj Dragoj
|
Base jump »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Klub 1000 | tarquino | Upoznavanje i Druženje | 730 | 05-10-08 19:27 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! 

,sokovi coca-cola sprite...itd