| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koje vam je najbolje piće u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Mad Jager, pivu popit (becks), gemišt(margaretino vino... Dj_Rush ce skuzit) ooohhoooo..pa naravno da kuzim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Koje vam je najbolje piće Citat:
__________________ Peace.Love.Unity.Respect | |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje vam je najbolje piće prica neke(nesjecam se koji dan) veceri ! mjesto: Vir vrijeme: navecer sudionici: ja, djrush, frend i frendica sjeli kartat belu... i kartalo se i kartalo kad frend donse 2litre bjelog domaceg , tu pocinje zlo... pijemo mi gemiste, pijemo... kaad najednom nema vise vina. reko ja frendu: Marek, ajd ti po jos 2 litre... i dalje mi cugamo i kartamo... tu su pocele padat svade zbog karata jer vino je udaralo (ja sjebo 2 stiglje), onda vise nismo kartali, nije nam se dalo... al smo nastavili pit.. marek donio jos 4 litre uglavnom tu vecer zovemo: ' masakr subotnje veceri ' kad sam bio u kupaonici pišat pleso sam ispred ogledala ![]() kad smo djrush i ja isli doma kasno, jako kasno Rush meni: e, vidi kako je mjesečno di smo se odvalili i probudili pola susjedstva... jedva smo se dogegali doma i legli... zaspali ko dve svinje i sljedeci dan se probudili oko 3 popodne... glava ne boli, posljedica nema... znaci: vino odlicno bilo mi dosadno pa napiso ovo mozda ne spada ovdje al ko ga j*ebe ![]()
__________________ ** broos before whores... ** Zadnji Uredio Mad : 30-09-06 u 13:33. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje vam je najbolje piće Citat:
bezalk-voda alk-duga je lista
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,477
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje vam je najbolje piće BA: schwepes bitter lemon, cedevita limun, mineralna voda... AL: pivo (daj bilo šta osim osjeckog i žuje), puschkin black sun vodka pomješana sa fantom naranča i jager naravno. mmmmm slatko....
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje vam je najbolje piće Definitivo redbull-vodka (keglevich)!!! Pivu ne mogu podnjeti, pregorka mi je i općenito taj miris mi nikako ne paše (a i stalno odlaženje na WC... užas)! |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolje, pi263e |
« Mojoj Dragoj
|
Base jump »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Klub 1000 | tarquino | Upoznavanje i Druženje | 730 | 05-10-08 19:27 |
| Zasto je pivo bolje od zenske | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 23:01 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.

Peace.Love.Unity.Respect 

, tu pocinje zlo... pijemo mi gemiste, pijemo... kaad najednom nema vise vina. reko ja frendu: Marek, ajd ti po jos 2 litre... i dalje mi cugamo i kartamo... tu su pocele padat svade zbog karata jer vino je udaralo (ja sjebo 2 stiglje), onda vise nismo kartali, nije nam se dalo... al smo nastavili pit.. marek donio jos 4 litre