| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koji gel za tusiranje koristite? u Društvo forumu; old spice whitewater uglavnom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,909
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji gel za tusiranje koristite? Joooj onaj kaj hladi zbog menthola je zakon. Prvi put kad sam ga upotrijebio - ufff. Jajčeka su baš bila nekak ustreptala. Malo me i frka čopila zbog čudnog feelinga ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji gel za tusiranje koristite? axe shock - isto hladi..brrr
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji gel za tusiranje koristite? Palmolive med i mlijeko. Nevolim one prozirne, smetaju mi za kožu. Meni Axe ima neugodan miris, nije da smrdi, ali je prejak (jednom smo ga dobili na poslu, morali lijepit dekleracije, umrla sam od mirisa dok je paleta bila gotova....).
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #28 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji gel za tusiranje koristite? Ja sam jednom davno imao nekakav s mirisom čokolade. Više nikad poslije ga nisam nigdje vidio. Možda i dobro da je tako. Navukao bi se na miris pa po pravoj čokoladi, i s vremenom bi se zdebljao ko FBS ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji gel za tusiranje koristite? Jooooj, ja sam imala mlijeko za tijelo s tim mirisom. Istina, malo me je ubucilo. ![]()
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gel, koji, koristite, tusiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.