| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koji sapun uporabljavate pri tuširanju? u Društvo forumu; do sada mi je bilo potpuno svejedno. Tako sam do sad koristio tuš gel od palmolive Aroma Therapy - obogačen čistim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | koji sapun uporabljavate pri tuširanju? do sada mi je bilo potpuno svejedno. Tako sam do sad koristio tuš gel od palmolive Aroma Therapy - obogačen čistim esencijalnim uljima bagrema, crnog ribizla i naranđinog cvijeta. Istina, koža mi je bila mekša, njezin očaravajući miris oko mene je stvarao auru svjetlosti i sreće, no ipak nisam bio potpuno zadovoljan. ![]() Činilo mi se da moja koža ipak zahtjeva nešto više i bolje. I bio sam u pravu. Sasvim slučajno sad u subotnje popodne dok sam po DM-u tražio neku dnevnu kremu za lice ( kupio sam od Garniera - Hranjivu zaštitnu kremu - s ekstraktom pasiflore + UV filter) koja bi mi se uklopila u 1-2-3 program čišnjenja kože (koristim clean & Clear dnevnu peeling kupku - za sad mi je najbolja ) naišao sam na nevjerovatnu ponudu od Palmoliva. ![]() Kupio sam dermatološki testitan proizvod, Palmolive skin essentials, Pure Cashmere, shower & bath creme - intense hydration, sa ekstraktima kašmira ![]() Pri tuširanju sada doživljavam neodoljivo i nezaboravno iskustvo mekoće kašmira. Ova krema sadrži ekstrakt 100%-tnog prirodnog kašmira , hidratantnog mlijeka i ulja jojobe. Osjetim da mi se koža hrani 24 sata dnevno. Bogata formula ovih 400ml gel tuša, čini mi kožu mekom, glatkom i neodoljivom na dodir i to svaki dan. ![]() no, to još nije sve, razlog zašto otvaram ovaj topic jest sapun koji sam dobio gratis a to je: Toaletni sapun Palmolive Pure Cashmere Irresistible Softness sa ekstraktima kašmira. Njegova nevjerojatna formula odražava prirodnu ravnotežu kože i pomaže u očuvanju potrebne vlage. Svakodnevno intezivno doživljavam neponovljiv osjećaj mekoće kašmira tijekom osobne higijene. Od sada kupujem samo ovaj sapun (iako sam do sada mislio da je sapun staromodan )Jednom riječju: svakom muškarcu preporučam od srca! ![]() a vi, koji sapun vi koristite?
__________________ Kosovo Država! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? ![]() jao sebastijane, koji intro ![]() pretvorit ćeš se u sapunicu btw. koristim nivea for muške neki gel za tuširanje koji je ujedno i šampon, a služi i kao sredstvo za posklizavanje
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? Pa imaš gel za tuširanje Axe, Old Spice Sigurno je na to mislila.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? onaj koji nađem pod tušem, kad kupujem uzmem prvi sa police i utrpam ga u kolica
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? pa gel za tuširanje ima miris,ne? tako je wamp... viš da me nije skonto.hahaha ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
![]() |
| Tagovi: sapun, tus iranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

do sada mi je bilo potpuno svejedno. 
) naišao sam na nevjerovatnu ponudu od Palmoliva. 

)

)i svemu ostalom