Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi koji sapun uporabljavate pri tuširanju? u Društvo forumu; do sada mi je bilo potpuno svejedno. Tako sam do sad koristio tuš gel od palmolive Aroma Therapy - obogačen čistim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-02-08, 22:06   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-02-08
Poruka: 245
sebastijan se izdvaja iz mase
koji sapun uporabljavate pri tuširanju?

do sada mi je bilo potpuno svejedno.

Tako sam do sad koristio tuš gel od palmolive Aroma Therapy - obogačen čistim esencijalnim uljima bagrema, crnog ribizla i naranđinog cvijeta. Istina, koža mi je bila mekša, njezin očaravajući miris oko mene je stvarao auru svjetlosti i sreće, no ipak nisam bio potpuno zadovoljan.

Činilo mi se da moja koža ipak zahtjeva nešto više i bolje. I bio sam u pravu. Sasvim slučajno sad u subotnje popodne dok sam po DM-u tražio neku dnevnu kremu za lice ( kupio sam od Garniera - Hranjivu zaštitnu kremu - s ekstraktom pasiflore + UV filter) koja bi mi se uklopila u 1-2-3 program čišnjenja kože (koristim clean & Clear dnevnu peeling kupku - za sad mi je najbolja ) naišao sam na nevjerovatnu ponudu od Palmoliva.

Kupio sam dermatološki testitan proizvod, Palmolive skin essentials, Pure Cashmere, shower & bath creme - intense hydration, sa ekstraktima kašmira

Pri tuširanju sada doživljavam neodoljivo i nezaboravno iskustvo mekoće kašmira. Ova krema sadrži ekstrakt 100%-tnog prirodnog kašmira , hidratantnog mlijeka i ulja jojobe. Osjetim da mi se koža hrani 24 sata dnevno. Bogata formula ovih 400ml gel tuša, čini mi kožu mekom, glatkom i neodoljivom na dodir i to svaki dan.

no, to još nije sve, razlog zašto otvaram ovaj topic jest sapun koji sam dobio gratis a to je:

Toaletni sapun Palmolive Pure Cashmere Irresistible Softness sa ekstraktima kašmira.

Njegova nevjerojatna formula odražava prirodnu ravnotežu kože i pomaže u očuvanju potrebne vlage. Svakodnevno intezivno doživljavam neponovljiv osjećaj mekoće kašmira tijekom osobne higijene.
Od sada kupujem samo ovaj sapun (iako sam do sada mislio da je sapun staromodan )

Jednom riječju: svakom muškarcu preporučam od srca!

a vi, koji sapun vi koristite?

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:18   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 94
Testy se izdvaja iz mase
Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju?

sav sam se pogubio sa tim esencijalnim uljima, estraktima, "auri svjetlosti i sreće" ( )i svemu ostalom
koristim axov tekući sapun
Testy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:19   #3 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

on je metarseksualac
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:25   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 19
Poruka: 730
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

jao sebastijane, koji intro

pretvorit ćeš se u sapunicu

btw. koristim nivea for muške neki gel za tuširanje koji je ujedno i šampon, a služi i kao sredstvo za posklizavanje
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:26   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 3,692
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

na muškima je najjače ax,ili old spice ...mmmmmm...tako fino miriši....
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:36   #6 (permalink)
Regularni forumas

neukrotiva mi govorimo o sapunima a ne o mirisima

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:38   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa imaš gel za tuširanje Axe, Old Spice Sigurno je na to mislila.
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:39   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

onaj koji nađem pod tušem, kad kupujem uzmem prvi sa police i utrpam ga u kolica

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:42   #9 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
fujj, to je za seljake

Kosovo Država!
sebastijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-02-08, 22:42   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 3,692
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: sebastijan Pogledaj Poruke
neukrotiva mi govorimo o sapunima a ne o mirisima
pa gel za tuširanje ima miris,ne?

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
tako je wamp... viš da me nije skonto.hahaha
neukrotiva_031 je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: sapun, tus iranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103