| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koji sapun uporabljavate pri tuširanju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Ja sam nakon dugo vremena opet našao onaj s mirisom čokolade Jel` te cure grickaju?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? Priznaj da si prepisivala sa bočice, nisi ovo znala napamet... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? adidas ili axe
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-08-07 Lokacija: SPLIT Godina: 19
Poruka: 312
![]() | Re: koji sapun uporabljavate pri tuširanju? Axe africa je zakon... u osmom razredu san ga prvi put koristija i dan danas mi je najjači miris(i šampon)! Aj možda 2.najjači, iza bossa...
__________________ podhitno tražin novu zanimaciju!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: sapun, tus iranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:01.