| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koliko debele žene volite...???? u Društvo forumu; Koliko debele žene volite, stavio sam i anketu uz vaše komentare....od bolje da ljulja nego da žulja....do ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko debele žene volite???? | |||
| Jako debele | | 6 | 4.32% |
| Debele | | 7 | 5.04% |
| Srednje | | 104 | 74.82% |
| Mršave | | 20 | 14.39% |
| Jako mršave | | 2 | 1.44% |
| Glasači: 139. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko debele žene volite, stavio sam i anketu uz vaše komentare....od bolje da ljulja nego da žulja....do glava žulja, a kuk je boli.... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Koliko debele žene volite...???? Ja glasao za srednje...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Koliko debele žene volite...???? Više volim da ljulja nego da žulja , zato glasam za srednjeEdit: Da ima više opcija glasao bi i za debele ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 04-12-06 u 20:24. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko debele žene volite...???? Ma dobre su i malo deblje. Naglasak na malo.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: debele, debele cure |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:52.