| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi koliko ste najvise piva popili u jednom danu? u Društvo forumu; ja i frend znamo dost često od juttra krenut do jutra drugi dan i mislim da je bilo 25 u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 301
![]() | koliko ste najvise piva popili u jednom danu? ja i frend znamo dost često od juttra krenut do jutra drugi dan i mislim da je bilo 25 u pitanju
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste najvise piva popili u jednom danu? ne znan, znam samo da bude priko 10l... evo neki dan san na koncertu cca 10l popija i to san bija ok radi normalnog slusanja muzike itd... a priko 15 ne virujen da san isa... ko ce to placat ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: koliko ste najvise piva popili u jednom danu? ne znam koliko kad bi gledala po broju piva,ja to ne mjerim po broju,nego u litrama.... ja sam 3-4 litre...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #5 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko ste najvise piva popili u jednom danu? slazem se s prvom i drugom izjavom ocu rec moga bi ih porpisat ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 301
![]() | Re: koliko ste najvise piva popili u jednom danu? nisam sigurno lud da popijem cca 12-13l na silu il tak nešt
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: koliko ste najvise piva popili u jednom danu? meni nije fora pit kad opali sunce...kad je vani žega... bolje mi je pit kad je vani onak umjerena temperatura,obožavam preko jeseni il proljeća piti vani u prirodi....baš mi fino ide.... i nekad ne mogu ni pivo popit,bude mi bljutavo...i ne ide mi.... hahah,sad ćemo mi ispast još alkosi na forumu,sam se mi odazvali u temi ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

ocu rec moga bi ih porpisat