| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu u Društvo forumu; jao..jao...pa kaj vi usred sexa brojite? jen...dva...tri..eeemmm...kaj ide ono poslije tri? .. četiri sine! četiri! ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu | |||
| manje od 5 | | 55 | 33.54% |
| 5-10 | | 82 | 50.00% |
| 10-15 | | 21 | 12.80% |
| 15 i više | | 6 | 3.66% |
| Glasači: 164. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu jao..jao...pa kaj vi usred sexa brojite? ![]() jen...dva...tri..eeemmm...kaj ide ono poslije tri? joj..ima još nekaj kaj sam htjela prokomentirati, ali ne budem!
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Pa vidiš da svi dajemo neke okvirne brojke , nitko ne zna točno. Ja iskreno nisam ni mislila striktno na orgazme u pravom sexu, pitanje je tako i sročeno. Bilo koja vrsta se računa valjda... |
| | |
| | #23 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu a kaj kod tebe ima i lažni sex? ![]() Citat:
![]() Malo lagimo? ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. Zadnji Uredio little_devil : 13-09-07 u 21:08. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu neki se ne moraju... ![]() draaagiiiiii! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu A čuj.... ja više preferiram svjež i živ ulov! ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: danu, jednom, koliko, najvis e, puta, ste, svrs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:15.

, nitko ne zna točno. Ja iskreno nisam ni mislila striktno na orgazme u pravom sexu, pitanje je tako i sročeno. Bilo koja vrsta se računa valjda...

Malo lagimo?