| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu u Društvo forumu; silence mi tjera sve prijatelje... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu | |||
| manje od 5 | | 54 | 33.13% |
| 5-10 | | 82 | 50.31% |
| 10-15 | | 21 | 12.88% |
| 15 i više | | 6 | 3.68% |
| Glasači: 163. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu silence mi tjera sve prijatelje ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Nisam još, ali ću vrlo brzo Citat:
![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu pa pricam o tome s najboljim prijateljem,ma ja na to ni ne pazim,mi ti o svemu pricamo
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Brak je najgluplji izgovor za neimanje sexualnih odnosa.......ne kužim zašto bi se moja statistika mijenjala zbog komada papira.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Slažem se sa Nefertiti. Nije papir nikakav razlog za smanjenje ili prestanak sex aktivnosti. Rekao bih čak suprotno sudeći po sebi. Prve godine braka su mi bile po tom pitanju najslađe, najburnije. Počeli smo živjeti zajedno, sami, a mladi, puni energije ... ma pohotni oboje. Baš je bilo burno. Poslije dolaze djeca, neki drugi problemi, pa i sex gubi onaj početni intezitet. To ne znači da ga nema, ali je drugačiji i opet ima nove draži. Na postavljeno pitanje ne znam odgovoriti precizno.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Citat:
oprosti al misliš da će te jednaki žar pratiti i nakon 10 god.u krevetu s mužem... neminja komad papira ništa ali minja rutina i svakodnevnica.. nemoj se zavaravati pa misliti će ovako svaki put biti..godine idu a želja sve manja.. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danu, jednom, koliko, najvis e, puta, ste, svrs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:47.