| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu u Društvo forumu; pa dobro.....to je možda tvoje iskustvo......ja imam svoju 6-ogodišnju vezu u kojoj mi je "... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu | |||
| manje od 5 | | 54 | 33.13% |
| 5-10 | | 82 | 50.31% |
| 10-15 | | 21 | 12.88% |
| 15 i više | | 6 | 3.68% |
| Glasači: 163. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu pa dobro.....to je možda tvoje iskustvo......ja imam svoju 6-ogodišnju vezu u kojoj mi je "rutina" potpuno nepoznata riječ.....
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Citat:
pa nakon 6 godina rutina ti i mora biti strana riječ.. rutina dolazi nakon 10-15 god...to je sasvim prirodno i ništa to nije neobično.. o tome sam ja priča | |
| | |
| | #53 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Ja svejedno mislim da to ovisi o osobama koje su u braku.........
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu I dao Bog da ti tako bude... ![]() Mislim, ima Carllito pravo na svoj cinizam ali nije red da ispada da se ti sad moraš 'braniti' samo zato što vjeruješ u svog dečka i vašu vezu.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #57 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Nisam se uvrijedila....zašto bih??? Imaš pravo na svoje mišljenje....... Ja sam samo prištaša onoga "kako si napraviš, tako će ti i biti" i to što se ja i ti ne slažemo u mišljenju (jaaaaako često) ne znači da smo u svađi.
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Citat:
možda se ipak u nečemu skoro slažemo,čini mi se da voliš motore...e pa ja ih ne da volim nego obožavam.. btw,cijenim ljude sa stavom,tvoj stav nemora meni nužno odgovarati da bi tebe više cijenio.... ![]() | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 16
Poruka: 239
![]() ![]() | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Nisam ja toliko ocajan da svrsajem vise od 3 puta na dan meni je dovoljno i 1 , tako da necu ni probavat koliko mogu. Ja radim onoliko koliko mi treba ![]() |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste najviše puta svršili u jednom danu Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: danu, jednom, koliko, najvis e, puta, ste, svrs |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:17.