| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Koliko ste papci?? u Društvo forumu; Pitanje isključivo za muški rod: Koliko ste papci? Tj. koliko se možete poniziti pred ženskom, ispričavati joj se, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 27
Poruka: 174
![]() | Koliko ste papci?? Pitanje isključivo za muški rod: Koliko ste papci? Tj. koliko se možete poniziti pred ženskom, ispričavati joj se, dozvoljavati si da te ženska promjeni, dozvoliti da vam sere za bilo šta, da vam nešto zabranjuje...da vam komandira životom? ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! Zadnji Uredio Nowhereman : 17-04-08 u 16:21. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko ste papci?? nisam muško ali moram odgovoriti dosta muški (iako to neće priznati) su takvi,ali nisu zbog toga papci,pičkice,papučari-moje mišljenje. ako cura nešto zabranjue dečku-onda je bezobrazna-okej je ako mu npr zabrani nešto za njegovo dobro ali ako mu zabrani nešto iz svojih hirova onda je to shit. u današnje vrijeme svi seru svima- ja mrzim kad mi dečko sere za nešto to mi ide na živce.... ne treba srat jedno drugome... "treba voditi ljubav a ne rat" ne znam ni jednoga tipa koji se nikad nije ponizio ni pred jednom ženskom i mislim da takav ne postoji. nije lijepo da ženska komandira životom od svog dečka a također ni obrnuto,. to u biti pokušavaju raditi tinejđeri koji tek stupaju u veze,ali s vremenom i iskustvom promijene mišljenje i ponašnje,. svako je komandos svog života i to ne treba niko pokušavati mjenjati. ako želiš osobu s kojom ćeš upravljati nađi si lutkicu pa se igraj do mile volje.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija Zadnji Uredio neukrotiva_031 : 19-04-08 u 00:07. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:36.

daka jesi spaljen