| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović u Društvo forumu; meni je kolinda puno bolja.kolinda i milanka opacic cu najace nase politicarke!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović Grabikitarović
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović Kolinda moja suseda(ne doslovno, al ona je iz istog mjesta di ja zivim) hehehehe... Ma ona je žena i po... A kako se oblaci, pa čujte ona se mora drzati dres koda...
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 552
![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović A jel može obje ,pa da se objektivno procjeni stanje na terenu?
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anticevic, grabar, ingrid, kitarovic, kolinda, marinovic |
« savršena slika
|
Egzibiocinizam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:00.