| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović u Društvo forumu; Meni nisu ni jedna ni druga,ali ako vec moram birati onda je to kolinda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović Meni nisu ni jedna ni druga,ali ako vec moram birati onda je to kolinda
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 575
![]() ![]() ![]() | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović ingrid ingrid ingrid ingrid ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" Haruki Murakami - Lov na divlju ovcu |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Kolinda Grabar Kitarović ili Ingrid Antičević Marinović Sa trosobni stan na pantovcaku bi oba dvije kresno, i to po dva puta ako treba ![]()
__________________ Noc... tisina... konj te jebo koja mjesecina. ja gol.... ti gola... jebo bi i mrtvog vola, a kamoli ne tebe ljubavi moja. Sine, ne ljuljaj baku. Nije se zato objesila !! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anticevic, grabar, ingrid, kitarovic, kolinda, marinovic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:27.