| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; ajde dečki da čujem koliko ste do sada u životu dobrih al baš dobrih žena sreli i koje kriterije jedna ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra ajde dečki da čujem koliko ste do sada u životu dobrih al baš dobrih žena sreli i koje kriterije jedna žena mora zadovoljavati da bi vama bila dobra. ne mislim na fizički izgled i već i na sve ostalo...ajde da vas čujem.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Neukrotiva, pratim te od jutros, moram primijetiti da si u neobicnom raspolozenju danas... Evo ja se prijavljujem kao super cura!!! Prijateljski nastrojena, spremna uvijek pomoći, ne puši (nekad zapalim), ne pije (nekad se nacvrckam, ali oprašta se), situirana, traži muškarca od 25-55 sa sličnim karakteristikama... hahaha, šalim se, našla sam ga, bio mi se malo izgubio ali kad sam pretražila arhiv na ramenima, lako ga nađoh... www.croportal.net/forum hehehe... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d agnes zašto neobičnoga raspoloženja? pa došle su mi ove teme u glavu zanimaju me odgovori...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Tribam 100% vjerovat u nju, mora mi biti podrška, izvor moje snage, fizički jaaako privlačna, mora mirisat....njen miris mora odgovarati mojim osjetilima, za pare i materijalnu situaciju me nije nimalo briga. Mora pričat sa mnom, želim joj reći sve što me muči u životu bez da me osuđuje ili sa preplaši mojih razmišljanja.....mora mi isto tako pričat o sebi, a ne se skrivat od mene.... Mora mi biti jedan ogromni veliki paket.....prijateljica, ljubavnica, grozno sexy, moram se moć sprdat i smijat sa njom kao što to radim sa svima..... ma sve... također moram imati "parking u njenom naručju od 0-24 h".... ma sve....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 774
![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d ooo lijepo si to rekao... dobra ti je fora s parkingom, haha ...ti mora da si neki super dečko pa te tako dobra cura može zapasti ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

...
pa te tako dobra cura može zapasti
rep +