Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; teško je to reći..opet treba defiirati što je to "dobro" prema nekim vlastitim vrijednostima/kriterijima. često ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 11:47   #11 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

teško je to reći..opet treba defiirati što je to "dobro" prema nekim vlastitim vrijednostima/kriterijima. često sam u situaciji da upoznam nekoga tko nije baš onakav kakav se čini na prvi pogled -ili imaš loše mišljenje o toj osobi pa kad ju bolje upoznaš promijeniš mišljenje, ili misliš sve naj o nekoj osobi, pa kad ju bolje upoznaš, opet promijeniš mišljenje. Kriteriji nisu fiksni, i meni osobno fizički izgled ne igra važnu ulogu kao što npr. igra karakter i neki stavovi.

Ako sve to skupa zbrojimo, oduzmemo, pa izfiltriramo, bilanca je takva da i nisam baš upoznao puno "dobrih" cura unutar tih okvira, a i od onih koje zadovoljavaju te kriterije, prema većini nemam nekih viših pretenzija od dobrog prijateljstva.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 11:53   #12 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,258
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

e to je istina "često sam u situaciji da upoznam nekoga tko nije baš onakav kakav se čini na prvi pogled -ili imaš loše mišljenje o toj osobi pa kad ju bolje upoznaš promijeniš mišljenje, ili misliš sve naj o nekoj osobi, pa kad ju bolje upoznaš, opet promijeniš mišljenje." s tim se totalka slažem... to se svima događa da imaju krivo mišljenje o nekoj osobi.... ili da kasno svate kakav je neko...ali bolje je "progledati" nego zauvijek biti slijep i imati krivo mišljenje...jel kad tad svaki čovjek otvori oči i skuži kakav je ko.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:40   #13 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

neukrotiva, vidim ja da junf visi o koncu hehe
inače ne zadovoljavaš kriterije zar ne? to ti je rekao ajde priznaj...hehe
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:42   #14 (permalink)

neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru

nije mi to rekao nikako.... po čemu to zaključuješ?
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:48   #15 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

jer puno sličnih pitanja postavljaš...kao da si u dvojbi nekoj "dati ili ne" ... hehe
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:50   #16 (permalink)

ma neee.... uvijek su me zanimala takva pitanja i to nema veze s davanjem.. radoznala sam.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:12   #17 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Upoznao sam puno dobrih žena - mama, sestra, baka, tetka, strina, ujna, sestrične...
Šalim se....
Upoznao sam nekoliko dobrih žena, ali samo jedna je bila u mom naručju...

Mislim da ne postoje neki pouzdani kriteriji da bi procjenili nečiju dobrotu.
Svi smo mi uglavnom dobre osobe, ali zbog određenih životnih situacija nekad se ponašamo loše.
Osobno smatram dobrim ženama one - koje su pouzdane, iskrene, otvorene, vjerne i uvijek spremne pomoći...
Sad koliko ih ima takvih, nažalost sve manje...
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:33   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 425
denserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz masedenserica se izdvaja iz mase

Mislim da ne postoji objektivno savrsena i dobra zena koja bi svima odgovarala..to je subjektivno i svakome neke druge osobine pasu jer smo svi drugaciji..
to vrijedi i za muske takodjer..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 13:48   #19 (permalink)

pa ne postoji niti žena niti muškarac koji baš svima odgovara... pa kako bi to bilo da neka žena /muškarac odgovaraju baš svima.... to bi bilo grozno.
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 14:48   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
ris mb je zabranio reputaciju

Sreo sam dosta zgodnih žena ono izgledale su aaaaaa neke sam i upoznao.
Iako mi znaju reći frendovi da pretjerujem kad kažem kako za mene savršena žena izgleda sreo sam par njih što su ono stvarno ko iz snova al to znači da je ona savršena za mene,to je samo fizički izgled iako većinu ženskih tako zapaziš i zanimaju te a tek onda saznaš nešto više o njima ako se upoznate
Bila je jedna koja je bila ono skoro savršena i dobro sam je poznavao.Bila je jako zgodna pametna,tvrdoglava,nije bila koa većina ostalih cura neznam kako bi to opisa,jedina joj je greška što nije bila samnom
Uvik kad je vidin prođu me trnci,e i mogu reć da je to ženska radi koje sam svašta napravia da je rekla da hodan na trepavicama ja mislim da bi prohoda
ris mb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111