| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; teško je to reći..opet treba defiirati što je to "dobro" prema nekim vlastitim vrijednostima/kriterijima. često ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d teško je to reći..opet treba defiirati što je to "dobro" prema nekim vlastitim vrijednostima/kriterijima. često sam u situaciji da upoznam nekoga tko nije baš onakav kakav se čini na prvi pogled -ili imaš loše mišljenje o toj osobi pa kad ju bolje upoznaš promijeniš mišljenje, ili misliš sve naj o nekoj osobi, pa kad ju bolje upoznaš, opet promijeniš mišljenje. Kriteriji nisu fiksni, i meni osobno fizički izgled ne igra važnu ulogu kao što npr. igra karakter i neki stavovi. Ako sve to skupa zbrojimo, oduzmemo, pa izfiltriramo, bilanca je takva da i nisam baš upoznao puno "dobrih" cura unutar tih okvira, a i od onih koje zadovoljavaju te kriterije, prema većini nemam nekih viših pretenzija od dobrog prijateljstva.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d e to je istina "često sam u situaciji da upoznam nekoga tko nije baš onakav kakav se čini na prvi pogled -ili imaš loše mišljenje o toj osobi pa kad ju bolje upoznaš promijeniš mišljenje, ili misliš sve naj o nekoj osobi, pa kad ju bolje upoznaš, opet promijeniš mišljenje." s tim se totalka slažem... to se svima događa da imaju krivo mišljenje o nekoj osobi.... ili da kasno svate kakav je neko...ali bolje je "progledati" nego zauvijek biti slijep i imati krivo mišljenje...jel kad tad svaki čovjek otvori oči i skuži kakav je ko.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #13 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d neukrotiva, vidim ja da junf visi o koncu hehe inače ne zadovoljavaš kriterije zar ne? to ti je rekao ajde priznaj...hehe |
| | |
| | #14 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d nije mi to rekao nikako.... po čemu to zaključuješ?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #16 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d ma neee.... uvijek su me zanimala takva pitanja i to nema veze s davanjem.. radoznala sam.
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Upoznao sam puno dobrih žena - mama, sestra, baka, tetka, strina, ujna, sestrične... ![]() Šalim se.... Upoznao sam nekoliko dobrih žena, ali samo jedna je bila u mom naručju... Mislim da ne postoje neki pouzdani kriteriji da bi procjenili nečiju dobrotu. Svi smo mi uglavnom dobre osobe, ali zbog određenih životnih situacija nekad se ponašamo loše. Osobno smatram dobrim ženama one - koje su pouzdane, iskrene, otvorene, vjerne i uvijek spremne pomoći... Sad koliko ih ima takvih, nažalost sve manje...
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 425
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Mislim da ne postoji objektivno savrsena i dobra zena koja bi svima odgovarala..to je subjektivno i svakome neke druge osobine pasu jer smo svi drugaciji.. to vrijedi i za muske takodjer.. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d pa ne postoji niti žena niti muškarac koji baš svima odgovara... pa kako bi to bilo da neka žena /muškarac odgovaraju baš svima.... to bi bilo grozno.
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Sreo sam dosta zgodnih žena ono izgledale su aaaaaa neke sam i upoznao.Iako mi znaju reći frendovi da pretjerujem kad kažem kako za mene savršena žena izgleda sreo sam par njih što su ono stvarno ko iz snova al to znači da je ona savršena za mene,to je samo fizički izgled iako većinu ženskih tako zapaziš i zanimaju te a tek onda saznaš nešto više o njima ako se upoznate Bila je jedna koja je bila ono skoro savršena i dobro sam je poznavao.Bila je jako zgodna pametna,tvrdoglava,nije bila koa većina ostalih cura neznam kako bi to opisa,jedina joj je greška što nije bila samnom Uvik kad je vidin prođu me trnci,e i mogu reć da je to ženska radi koje sam svašta napravia da je rekla da hodan na trepavicama ja mislim da bi prohoda ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:30.

neke sam i upoznao.