| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Tribam 100% vjerovat u nju, mora mi biti podrška, izvor moje snage, fizički jaaako privlačna, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,908
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Citat:
Doktore, sve si reka... Sve. ![]() Ide ti rep+ za ovo Samo, tu je jedan zajeb - nema takve. Nažalost. E sad... ja san mislija da san naša takvu. Dva puta. I oba puta se zajeba. A šta ćeš... Shit happens
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d ne visi ne visi... na svom je mjestu i čvrsto stoji hahah..nego dar,šta ti kažeš? koliko žena?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Citat:
![]()
__________________ Credibile quia ineptum... | |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Da, kad bolje pogledam, sve navedeno je i on meni, poverila sam mu neke stvari koje nisam nikad rekla ni najboljoj prijateljici; o privlacnosti da i ne govorimo, da smo u mogucnosti da se vidjamo svakog dana - raspali bi se od sexa; non-stop imamo teme za razgovor, cak i kad nema konkretne teme, u stanju smo satima da pricamo, a da me pitas o cemu, 90% nemam pojma...i ovo ostalo (da ne nabrajam...)!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d A ček dobra žena za što? Da bude samo jebaljka? Zgodna, sisata, guzata, zna dobro popušit i nije u frka primit u guzu. Frendica? da je duhovita u oba smjera i da nije pizda od čovjeka Djevojka/žena? jebaljka+frendica+osoba na koju se mozes osloniti u svakoj situaciji, kojoj vjerujes tako da bi joj dao sve na svijetu, ali i kojoj ti to isto zelis biti. Ugalvnom, soul mate reko bi se
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Pa, za vezu valjda! Jebaljke (kako ti kazes), moraju samo posedovati jebening kvalitete, k'o da su im ostali bitni, tj. k'o da su vama bitni!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d dobrih žena-->cura vaših... ne mislim na legice/sestrične mame bake strine.... i ne mislim samo na fizikla izgled već i na ono u duši,srcu sve sve sve se gleda...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

na svom je mjestu i čvrsto stoji hahah..nego dar,šta ti kažeš? koliko žena?