Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola Tribam 100% vjerovat u nju, mora mi biti podrška, izvor moje snage, fizički jaaako privlačna, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-03-08, 16:04   #21 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,908
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Tribam 100% vjerovat u nju, mora mi biti podrška, izvor moje snage, fizički jaaako privlačna, mora mirisat....njen miris mora odgovarati mojim osjetilima, za pare i materijalnu situaciju me nije nimalo briga. Mora pričat sa mnom, želim joj reći sve što me muči u životu bez da me osuđuje ili sa preplaši mojih razmišljanja.....mora mi isto tako pričat o sebi, a ne se skrivat od mene....
Mora mi biti jedan ogromni veliki paket.....prijateljica, ljubavnica, grozno sexy, moram se moć sprdat i smijat sa njom kao što to radim sa svima..... ma sve... također moram imati "parking u njenom naručju od 0-24 h".... ma sve....

Doktore, sve si reka... Sve.

Ide ti rep+ za ovo

Samo, tu je jedan zajeb - nema takve. Nažalost.

E sad... ja san mislija da san naša takvu. Dva puta. I oba puta se zajeba.

A šta ćeš... Shit happens
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:44   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

Citat:
Pravi autor: fat_boy_slim Pogledaj Poruke
neukrotiva, vidim ja da junf visi o koncu hehe
i ja mislim he he
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:47   #23 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,432
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

I dalje stojim pri svom da je Dr. Queen žena vrač jedina dobra žena
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 22:18   #24 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,705
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
i ja mislim he he
ne visi ne visi... na svom je mjestu i čvrsto stoji hahah..nego dar,šta ti kažeš? koliko žena?
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 07:44   #25 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,613
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Tribam 100% vjerovat u nju, mora mi biti podrška, izvor moje snage, fizički jaaako privlačna, mora mirisat....njen miris mora odgovarati mojim osjetilima, za pare i materijalnu situaciju me nije nimalo briga. Mora pričat sa mnom, želim joj reći sve što me muči u životu bez da me osuđuje ili sa preplaši mojih razmišljanja.....mora mi isto tako pričat o sebi, a ne se skrivat od mene....
Mora mi biti jedan ogromni veliki paket.....prijateljica, ljubavnica, grozno sexy, moram se moć sprdat i smijat sa njom kao što to radim sa svima..... ma sve... također moram imati "parking u njenom naručju od 0-24 h".... ma sve....
Ja sam sve navedeno svom decku... Znaci li to da sam
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 10:33   #26 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ovisi White..... jel' on to isto i tebi....jel se i on tako osjeća....?
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:33   #27 (permalink)
Bitch

white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Da, kad bolje pogledam, sve navedeno je i on meni, poverila sam mu neke stvari koje nisam nikad rekla ni najboljoj prijateljici; o privlacnosti da i ne govorimo, da smo u mogucnosti da se vidjamo svakog dana - raspali bi se od sexa; non-stop imamo teme za razgovor, cak i kad nema konkretne teme, u stanju smo satima da pricamo, a da me pitas o cemu, 90% nemam pojma...i ovo ostalo (da ne nabrajam...)!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:39   #28 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 4,070
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

A ček dobra žena za što?
Da bude samo jebaljka? Zgodna, sisata, guzata, zna dobro popušit i nije u frka primit u guzu.
Frendica? da je duhovita u oba smjera i da nije pizda od čovjeka
Djevojka/žena? jebaljka+frendica+osoba na koju se mozes osloniti u svakoj situaciji, kojoj vjerujes tako da bi joj dao sve na svijetu, ali i kojoj ti to isto zelis biti. Ugalvnom, soul mate reko bi se
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:46   #29 (permalink)
Bitch

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
A ček dobra žena za što?
Pa, za vezu valjda! Jebaljke (kako ti kazes), moraju samo posedovati jebening kvalitete, k'o da su im ostali bitni, tj. k'o da su vama bitni!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:47   #30 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,705
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

dobrih žena-->cura vaših... ne mislim na legice/sestrične mame bake strine....
i ne mislim samo na fizikla izgled već i na ono u duši,srcu sve sve sve se gleda...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114