| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; Pa da. Kad ionako nemogu vas pobijediti niti uvjeriti nesto. Onda se fino pokupim i ak nista drugo sacuvam zivce. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Pa da. Kad ionako nemogu vas pobijediti niti uvjeriti nesto. Onda se fino pokupim i ak nista drugo sacuvam zivce. Pa nek je muski, ali moji zivci cu OK. Ja sam napisao šta mislim i kako mislit. to sto vi hoćete to izanalizirati do u detalje bez potrebe nemogu ja tu nista. Jedino reći: ne da mi se o tome i amen. ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Staaaaniiii, ne ostavljaj nas u nedoumici!!! Zapravo, nekom je jebozovno ono 'bolje da ljulja nego da zulja', znaci velike sise i ostalo, tj. da se ima za sta uhvatiti.... Drugima, su jebozovnije duge noge i manekenski izgled... Sve je individualno, tako da, kakvu god da nadjes jednoj grupi muskaraca ce biti i te kako jebozovna!
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d E pa sve je individualno. i zato je nezahvalno da išta pojašnjavam. Netko će to prihvatiti kao normalno razmišljanje netko će reći da sam šovinistička svinja. kako se kaže: sto ljudi sto ćudi. sto žena dvjesta sisa (raj na zemlji, fucking raj)
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #44 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d ajde oggy reci nam,vidiš da smo znatiželjne.... pojasni nam lijepo (neće te niko smatrat šovinističkom svinjom a i nemoraš se bojati reći svoje mišljenje kakvo je takvo je ako će ga neko prihvatiti a ako neće nemora)
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d oggy, pusti ih, razumin te skroz. ipak evo neki dan bili mi vani, društvo veće, i neki tip upadne mojoj curi, ja se malo maka sa strane, pijuckam i promatran. posli me cura napala da zašto nisan uletija. ne smeta mi ako neko mi uleće curi, a još manje ako baca drk na nju. to je sve šta može napravit, a ja s druge strane... ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #46 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,134
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Pa, to i ja kazem, zasto bi ti smetalo!!! Vi muskarci treba samo da budete ponosni na nas - divna zenska bica! ![]()
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d Citat:
jel tebi ni malo ne smeta kad neko bari tvoju curu?
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d dobrih imao manje manje nego onih ne dobrih. da se dobro oblaci i da se sminka! amen! seksi... kod seksa i upoznavanja nemoj razvlacit nego se uvati posla ko pomahnitala isto tako ne udustaj ako ja odustajem pa ne mora muskarac se prvi zapustene pa debele i ne vesele cure bez optimizma i tepanja su nula bodova - zamjena za njih u moji daljinski kontroleri u dnevnom boravku...a ima ih? pitajte me koji mi je najdrazi |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

(neće te niko smatrat šovinističkom svinjom a i nemoraš se bojati reći svoje mišljenje kakvo je takvo je ako će ga neko prihvatiti
a ako neće nemora)