Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; Pa da. Kad ionako nemogu vas pobijediti niti uvjeriti nesto. Onda se fino pokupim i ak nista drugo sacuvam zivce. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-03-08, 13:28   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

Pa da. Kad ionako nemogu vas pobijediti niti uvjeriti nesto. Onda se fino pokupim i ak nista drugo sacuvam zivce. Pa nek je muski, ali moji zivci cu OK.
Ja sam napisao šta mislim i kako mislit. to sto vi hoćete to izanalizirati do u detalje bez potrebe nemogu ja tu nista. Jedino reći: ne da mi se o tome i amen.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:29   #42 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi
Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d

Staaaaniiii, ne ostavljaj nas u nedoumici!!!

Zapravo, nekom je jebozovno ono 'bolje da ljulja nego da zulja', znaci velike sise i ostalo, tj. da se ima za sta uhvatiti.... Drugima, su jebozovnije duge noge i manekenski izgled... Sve je individualno, tako da, kakvu god da nadjes jednoj grupi muskaraca ce biti i te kako jebozovna!
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 13:40   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

E pa sve je individualno. i zato je nezahvalno da išta pojašnjavam. Netko će to prihvatiti kao normalno razmišljanje netko će reći da sam šovinistička svinja.
kako se kaže: sto ljudi sto ćudi. sto žena dvjesta sisa (raj na zemlji, fucking raj)
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 09:54   #44 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

ajde oggy reci nam,vidiš da smo znatiželjne.... pojasni nam lijepo (neće te niko smatrat šovinističkom svinjom a i nemoraš se bojati reći svoje mišljenje kakvo je takvo je ako će ga neko prihvatiti a ako neće nemora)
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 22:58   #45 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

oggy, pusti ih, razumin te skroz.

ipak evo neki dan bili mi vani, društvo veće, i neki tip upadne mojoj curi, ja se malo maka sa strane, pijuckam i promatran.
posli me cura napala da zašto nisan uletija.
ne smeta mi ako neko mi uleće curi, a još manje ako baca drk na nju.
to je sve šta može napravit, a ja s druge strane...
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 23:35   #46 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 02-08-07
Poruka: 5,134
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

Pa, to i ja kazem, zasto bi ti smetalo!!! Vi muskarci treba samo da budete ponosni na nas - divna zenska bica!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 03:46   #47 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Nisam sexy, al mogu da budem vjerna kao čuko, samo mi daj hrane
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:54   #48 (permalink)
( ( ( Miss Neukrotiva ) ) )

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 6,236
neukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auruneukrotiva_031 ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
ipak evo neki dan bili mi vani, društvo veće, i neki tip upadne mojoj curi, ja se malo maka sa strane, pijuckam i promatran.
posli me cura napala da zašto nisan uletija.
ne smeta mi ako neko mi uleće curi, a još manje ako baca drk na nju.
to je sve šta može napravit, a ja s druge strane...
heheh to mi je poznato da npr meni neko upada (dođe me barit) a npr ak imam dečka on pijucka i gleda sa strane...
jel tebi ni malo ne smeta kad neko bari tvoju curu?
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 19:06   #49 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Nisam sexy, al mogu da budem vjerna kao čuko, samo mi daj hrane
Isto
Odgovori sa citatom
Star 23-04-08, 00:55   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 10-04-08
Poruka: 227
mafijas

dobrih imao manje manje nego onih ne dobrih. da se dobro oblaci i da se sminka! amen! seksi...

kod seksa i upoznavanja nemoj razvlacit nego se uvati posla ko pomahnitala isto tako ne udustaj ako ja odustajem pa ne mora muskarac se prvi

zapustene pa debele i ne vesele cure bez optimizma i tepanja su nula bodova - zamjena za njih u moji daljinski kontroleri u dnevnom boravku...a ima ih? pitajte me koji mi je najdrazi
mafijas je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108