| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila dobra u Društvo forumu; na dobre žene se ne misli samo na izgled.... neg na osobnost... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d na dobre žene se ne misli samo na izgled.... neg na osobnost
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #53 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d moju osobnost ne poznaješ tako da šarap o njoj... ![]() možda ti daš 5 puta više nego što ću ja ikad ali dal ti je to uzvračeno? ugl ne da mi se s tobom raspravljati opet....
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: kolko ste dobri ž. do sad sreli i koje kriterije ona mora zadovoljit da bi bila d ...koje kriterije žena mora zadovoljiti ![]() ![]() ...kako glupo pitanje... pa nije žena auto... koliko sam ih do sada sreo dobrih??? ...nekoliko .... svaka ima nešto drugo... nema tu kriterija....
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:49.