| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kondomi u Društvo forumu; Baš sam prošli tjedna na kasi Metroa vidio neke Češke kondome za po 6kn. Kaj mislite jel to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kondomi Baš sam prošli tjedna na kasi Metroa vidio neke Češke kondome za po 6kn. Kaj mislite jel to sigurno koristi, mislim fino su umotani, čak bolje (izvana) izgledaju nego Durex, al to nije jamstvo kavlitete. Usput, koje kondome korisite i di ih najčešće kupujete??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi Kiki, ne znam jel znaš, ali obično se puknuće kondoma, baš i ne primjeti... Nije mi palo napamet nakon korisštenja pregledavati da li je pukao, kak znaš da nije nikad, možda već imaš dva sina i kćer, a pojma nemaš... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi Citat:
![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi Da, tablete su odlična stvar, ali samo ako imaš stalnu curu... ![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Administrator | Re: Kondomi Citat:
a jebiga sada | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi |
« Deuzbuđivanje
|
narcisoidnost »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kondomi. prezervativi, kurtoni, gumice.... | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:53 |
| Kondomi | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:25.