| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kondomi u Društvo forumu; dečki moji,svi pucaju.meni je pukel bar 5 puta i to Durex.ali sam 4 puta dobro prošel.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Kondomi Citat:
Kondomi pucaju samo ako se nepravilno upotrebljavaju. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi svog pitona ne umatam u nikakve gume ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nema šanse da ne skužiš da je kondom puknio kad ga skineš...a pucaju i zbod nepravilnog stavljanja, jer ostane zrak, ali i o debljini kite i žestini sexa.... nema boga da curku za pucanje sa strane rokam bez kondoma....pa makar koliko dobra i pedantna bila...to je neozbiljno i blesavo... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kondomi meni je puka durex i to ultra thin prije 3 godine, sićam se ko da je bilo jučer...primjetija sam tek kad sam ga izvadija vani, znači svršija sam u curu...meni to nije bilo bed i da je zatrudnila, bija bi happy, ali je ona ipak popila day after pilule i rigala cilu noć. bilo bi joj lakše da je rodila... |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-02-06
Poruka: 77
![]() | Re: Kondomi Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kondomi Citat:
![]()
__________________ > next level < | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kondomi. prezervativi, kurtoni, gumice.... | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:53 |
| Kondomi | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:48.