| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kondomi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: mama fuj mrzim kondome, jednostavno smetaju.. ... i smrede na gumu :čekić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Kondomi Citat:
__________________ > next level < | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi kupujem durex classic ili elite. šteta kaj više nema lifestylesa jer ovi durexovi (pogotovo extra safe) jako stišću gore kod korijena kite. kad ga skinem, ostane mi crta kao da sam malog davio čeličnom žicom. bez kondoma se zajebavam - ne, jer ne želim pobrat boleštinu ili napravit dijete krivoj. bez kondoma samo uz pilule, samo sa stalnom curom.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-01-07 Godina: 35
Poruka: 14
![]() | Re: Kondomi trudnoca je najmanji problem, kada zamislite kakve sve bolesti ima, i koje su posledice od njih.. pazite se braco, i ja ne volim kondome ali vremena su jako opasna , i nemojte da cuvate kondome po tri meseca u dzepovima od pantalona pa vam posle pucaju![]() ja sam prosle godine sakupljao sve gumice koje sam iskoristio te godine pa sam ih pretopio i napravio sam gumu za auto i nazvao sam je GOOD YEAR![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: OSIJEK Godina: 20
Poruka: 38
![]() | Re: Kondomi ..."tri kurtona skoro 20 kuna"... jedno vrijeme sam skoro bankrotirao...covjece,skupo meni je puko kondom nakon sto je proveo...cca mjesec dana u novcaniku a isti takav(durex classic) nikad prije a ni poslje ![]()
__________________ "Mmmmm, unexplained bacon." |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kondomi. prezervativi, kurtoni, gumice.... | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:53 |
| Kondomi | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 05-10-05 23:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:20.

bez kondoma samo uz pilule, samo sa stalnom curom.
, i nemojte da cuvate kondome po tri meseca u dzepovima od pantalona pa vam posle pucaju