| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Kondomi u Društvo forumu; da, ja koristim extra safe...inače mi nisu pucali kondomi, al vele, a i piše da je sigurniji zbog ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-08 Lokacija: centar
Poruka: 19
![]() | Re: Kondomi da, ja koristim extra safe...inače mi nisu pucali kondomi, al vele, a i piše da je sigurniji zbog lubrikanata...ma kajaznam....
__________________ you pushed me once too far again, i'd like to break your fucking teeth |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi Citat:
jest da je osjecaj ko da peres noge u carapama, al, jbg, ova moja navalila da se uda, a kud cu, nisam poludio ![]() ![]() ![]() ona pije pilule, al kontam da me nece zajebat, pa je volim sa kondomom! rahatniji sam ![]() ![]() a nije mi nikad puknuo! durex zakon! ko ga izmisli nobelovu nagradu mu treba dat ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kondomi Mrzim kondome. Jesam žensko, ali ih svejedno mrzim i uopće ne čekam dan kad ću se opet morat s njima seksat. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kondomi. prezervativi, kurtoni, gumice.... | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 06-10-05 00:53 |
| Kondomi | IggieSlut | Recycle Bin | 1 | 06-10-05 00:47 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!