| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kontracepcijske pilule za muškarce u Društvo forumu; prema rezultatima jednog od poslijednjih istraživanja. 66% ispitanika oba spola vjeruje da bih muškarci trebali preuzeti veću ulogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | prema rezultatima jednog od poslijednjih istraživanja. 66% ispitanika oba spola vjeruje da bih muškarci trebali preuzeti veću ulogu u izboru i korištenju kontracepcije. međutim, opcije su im ograničene, ali i to bih se uskoro moglo promijeniti, muška kontracepcijska pilula samo sto nije spremna za masovnu upotrebu. jos prije 3, 4 godine istrazivaci iz Centra za reproduktivnu biologijju Sveucilista u Edinburghu napokon su pronasli prilicno pouzdan nacin reduciranja proizvodnje sperme kod muskaraca, a da pri tome razine testesterona ostanu normalne te da cijeli proces bude reverzibilan, odnosno, da muskarac prestankom uzimanja pilule ponovo postane polodan. mnogi vjeruju da je time prica o muskoj oralnoj kontracepciji kolokvijalno nazvanoj "muska pilula", usla u svoje poslednje poglavje. rad na njoj traje od pocetka sezdesetih godina proslog stoljeca, ali sve do sada sve razvijene varijante nisu se pokazale pogodnim za siroku upotrebu. na rezultatima pomenute skotske studije , nizozemska farmatceutska kompanija "Organon" razvila je pilulu koja bih se trebala pojaviti na trzistu, a koja se na preliminarnom kolicinom testiranja pokazala 100% učinkovitom... Kontracepcijske pilule za muškarce uskoro bi mogle postati stvarnost. Naime, kompanija Male Contraception Information Project najavljuje da su u toku radovi na razvijanju dvije vrste oralne kontracepcije za muškarce i tzv. "zaustavljač sperme“ čije bi ugrađivanje u muški spolni organ moglo spriječiti neželjene trudnoće. Na drugoj konferenciji pod nazivom "Future of Male Contraception“ održanoj u Seattleu predstavljeni su brojni planovi za razvijanje muške kontracepcije. Osnovna ideja jeste stvaranje kontracepcijske tablete za muškarce po uzoru na one koje konzumiraju žene, a druga mogućnost, koja je ujedno privukla i najviše pažnje, podrazumijeva ugradnju jedne vrste čepa koji bi zaustavljao izlazak sperme i usmjeravao ga u drugom pravcu, a ne u ženinu vaginu. Projekt kompanije Male Contraception Information Project na čijem je čelu jedna dama, Elaine Lissner podržava i Svjetska zdravstvena organizacija, saznaje LiveScience. Izrada na kontracepciji za muškarce podrazumijeva tri različita proizvoda: - “Zaustavljač sperme“: Stručnjaci koji rade na izrade aparata očekuju da će uskoro moći predstaviti prve rezultate testova te da će dokazati "suštinsku ravnopravnost ovog aparata sa tradicionalnom vazektomijom“. U toku istraživanja za "zaustavljač sperme“ učestvovalo je 90 muškaraca, a stručnjaci kažu da se ovaj aparat može po potrebi i otklanjati. Međutim, potrebna su dodatna istraživanja kako bi se ustanovili da li će po otklanjanju aparata muškarac trajno ostati sterilan. - Kontracepcijska pilula za muškarce koja je već testirana i prema najavama stručnjaka, mogla bi u narednim godinama postati pravi hit u svijetu muške kontracepcije. - Nehormonalna pilula: Istraživanja pokazuju da nehormonalna pilula poznata pod imenom CDB-4022 sprječava spermatozoide da dođu do svog odredišta. Nakon okončanja konzumacije ovih pilula, sposobnost sperme da oplodi jajašca vraća se za 16 sedmica.
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kontracepcijske pilule za muškarce vex potpisujem ,i svaka čast za razmišljanje,znam kako neki dečki sile cure da piju pilule,jel se ne žele jebati s kondomom zato što im je time manji ugođaj... pa kako bi sad bilo da cure sile muške da piju pilule
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: rođ.u Bugojnu živim u Zagrebu Godina: 52
Poruka: 2,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Na kon iscrpnog izlaganja neukrotive o pilulama zamislio sam se pa sto radi doktorica na ekonomiji. Ja sam protiv kondoma jer je to isto kao da mirišeš cveće kroz prozor. Jednostavno idemo ili do kraja il ga ja vadim na vreme i zalevam te celu, a onda to razmažem i utrljam u tvoju snežno belu kožu. Kao i aloa vera ali mnogo lekovitije. Sperma muškarca sprećava da mladeže izložene suncu da promene boju i oblik. Znači devojke i mladići bacite kondome i ostala kontracepcijska sredstva u đubar. Množite se i volite, a vi muškarci neka vam pucnji nebudu pucnji u prazno. Ima zemlje, bog nam ju dade da nas hrani.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Citat:
![]()
__________________ Smrt fašizmu-slabo je narodu | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kontracepcijske pilule za muškarce a kako je ženama kad im umetnu spirale,dal se to ikad pitate? spirala-Plastični i/ili metalni umetak koji ginekolog umetne u maternicu žene. Ovisno o vrsti pruža zaštitu od jedne do deset godina i prikladan je samo za žene koje su već rodile. Spirala predstavlja visoko djelotvornu zaštitu od trudnoće, ali povećava rizik za upale i infekcije.
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce što god se usađuje i ugrađuje nekud, s tim čim dalje od mene, tablete bi još pio kad bi netko dokazao da su učinkovite i da nemaju nikakvih nuspojava, ali nikakvi čepovi i slične stvari nemaju šanse |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Prezime...
|
Kopačke »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:17.

,žene i previše piju

pa kako bi sad bilo da cure sile muške da piju pilule