| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kontracepcijske pilule za muškarce u Društvo forumu; za sada si prvi muški koji bi pio tablete tako i treba malo se i muški trebaju žrtvovati... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Pila cura ili ja...je samo jedna obveza više u ionako prenatrpanom obvezama životu, pa ne vidim zašto ne bi i ja preuzeo na taj način dio odgvornosti. Priča s kontracepcijom je puna predrasuda ljudi koji o tome relativno vrlo malo znaju ili su negdje pročitali jednostrane tekstove i argumente. Kontracepcija je stvar izbora pojedinca kao i para, odnosno muškarca i žene koji žive u zajednici, a ako te netko u toj zajednici sili i prisiljava na nešto, onda bi trebalo debelo razmisliti da li si u vezi i odnosu s pravom osobom. Neukrotiva...čitam tvoje postove vezano za teme sexa, odnosa, kontracepcije...poštujem tvoje razmišljanje, ali vjeruj mi nije sve tako crno/bijelo i za jedno deset godina kad budeš zrelija i starija, sve će ti biti puno jasnije i drugačije.
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Baš lijepo...mada meni nije problem pit' pilule. Ako ništa, barem su (meni osobno) sigurnije od kondoma pa sam opuštenija. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Citat:
![]() Sedam sam godina u vezi i tek sam neki dan pročitavši jedan stručni članak o neštetnosti i prednostimakorištenja kontracepcijskih pilula odlučio malo "pogurati" curu u tom smjeru. Inače sve ovo vrijeme sam koristio isključivo kondom, a prelaskom na pilule (ako stvarno neam štetnih posljedica -to ću se još malo raspitatati) mislim da bi se kvaliteta sex života podigla na malo višu razinu. I ženama je draže bez kondoma zar ne? A što se pilula za muškarce tiče - zašto ne? Jednakost u svemu, pa tako i u sexu. Sada ja mogu malo muljati i lagati da li sam popio pilulu ili ne. Pa nek se ona malo znoji za promjenu ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Citat:
najdulja veza prije toga mi je bila mjesec dana a prije toga sve po 10-15 dana ![]() sve te to promijeni i nakon toliko godina počneš drugačije razmišljati o nekim stvarima...naročito o vezama, međuljudskim odnosima, sexu, ljubavi,.... anyway hvala hvala
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Što nas najviše živcira kod žena
|
na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:47.

tako i treba malo se i muški trebaju žrtvovati