| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi kontracepcijske pilule za muškarce u Društvo forumu; zato što si pronašao tu pravu curu i s njom ti i 7 godina nije dovoljno i radi nje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: kontracepcijske pilule za muškarce zato što si pronašao tu pravu curu i s njom ti i 7 godina nije dovoljno i radi nje bi vidiš pio i tablete i sve........ meni najdulja 2 godine,,,,naravno da veza promijeni ako je partner stvoren za tebe.. ne bi ti sigurno radi neke prolaznice pio kontracepciju ili bio 7 god s nekom curom da ti ne odgovara.
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kontracepcijske pilule za muškarce Što se tiče kod kuće, nema tu kontracepcije. Puniš pa šta bude bude. Svake godiner prinova. Evo ima već 20 dana prošlo nisam još ženu prasno. Van kuće je drugačije. Kada nešto ulovim i odvedem na neko skrovito mesto il me odvede u stan, onda normalno dođe do torbanja. Ako me riba upozori da nesvršim unju, ja ga lepo izvadim predkraj pa na nju. Ako zaboravi da kaže e to je njen problem pa nemogu ja misliti na sve. Jedino ako ima muža onda ima i na koga da se piše, jedino je malo nezgodno kada se rodi onako preplanuo, tamne kože. Može da mu malo slaže da je predugo bio pod lampom u bolnici da su ga zaboravili maknuti pa je pocrneo. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
« Što mislite o ženama kao vozačima?
|
na koji način pokazujete da ste se ohladili od svoje cure (ako jeste) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:29.

krečiš sobu