| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Krupne oči u Društvo forumu; da jedno od stvari koje volim na nekoj ženskoj su velike prodorne oči... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krupne oči Ja volim da ženska ima oči. Ne znam zašto, i slobodno me nazovite čudakom, ali nikako mi se ne sviđaju ženske bez očiju. ![]() Istini za volju, još nisam ni naišao ne neku takvu. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 253
![]() | Maslow pa gdje nađe onu na 4 slici, skoro sam upo sa stolice kad joj vidjeh oči!!!!!!!!!! Da je upoznam....... joj................ dao BOG!!!! ![]() Pa nije ni to loše, jel da!!! Kažu da su oči ogledalo duše... a na ženama najviše volim baš to....veeelikeee i krupne bez obzira na boju. Sadašnja ima upravo takve... znaš ono kad nešto traži... a ja se nećkam... e fakat napravi takav pogled.....pa da kažem NE!!! Pa prije bi si ruko odsjeko... što ću to mi je slaba točka!!!! Pa šta nije to neki problem. Znaš da za oči kažu da su ogledalo duše.... moja upravo ima takve velike i meni prelijepe....kužiš... nešto traži a ja se nećkam...a ona onda složi neki pogled... e jebga... da kažem NE, pa prije bi si ruku odsjeko!!! Što ćeš to mi je slaba točka, jaakoo slaba... Zadnji Uredio eowyn : 28-10-06 u 08:04. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,412
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Krupne oči svi volimo lijepa lica, a na licu su oči najupadljivije i jedan su od glavnih pokazatelja ljepote. evo, ja volim velike oči i volim egzotičan, bademast oblik. ne baš azijatski nego onako kao kod monike bellucci: ![]() Citat:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

Maslow
pa gdje nađe onu na 4 slici, skoro sam upo sa stolice kad joj vidjeh oči!!!!!!!!!! Da je upoznam....... joj................ dao BOG!!!!