| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lana Jurcevic - zgodna ili ne? u Društvo forumu; Evo zanima me vase misljenje, ovo mozete protumaciti i da je u znanstvene svrhe da vidimo kako ljudi percipiraju ljepotu......... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lana Jurcevic, lijepa ili ne? | |||
| Strava zenska, najbolja | | 53 | 45.30% |
| Normalno zgodna | | 51 | 43.59% |
| Prosjecna | | 10 | 8.55% |
| Ruzna | | 3 | 2.56% |
| Glasači: 117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? ona je meni ružna...daj vidi tu izduženu bradu...brrr
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? pa nece te bradom jebati ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-12-05 Lokacija: Hrvatska, Dubrava Godina: 23
Poruka: 162
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne?
__________________ ...I got nothen' ta loose so I choose to be a killer went from bangin' ta slangin' now i'm a dope dealer all my life payed tha price to be tha boss...2Pac |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcevic, lana, zgodna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.