Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Lana Jurcevic - zgodna ili ne? u Društvo forumu; Lana je zgodnička, ima dobro tijelo, ženstveno, ni previše ni premalo svega....

Vidi Rezultate Anketa: Lana Jurcevic, lijepa ili ne?
Strava zenska, najbolja 53 45.30%
Normalno zgodna 51 43.59%
Prosjecna 10 8.55%
Ruzna 3 2.56%
Glasači: 117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-11-07, 14:30   #21 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne?

Lana je zgodnička, ima dobro tijelo, ženstveno, ni previše ni premalo svega.
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 14:46   #22 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Neke cure ovdje su me podsjetile da je jal jako velika mana
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 17:38   #23 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,246
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Jaako zgodna, ali ne najbolja
gggiga je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:14   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-09-07
Godina: 18
Poruka: 181
microstratix se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku microstratix Pošalji poruku preko Skype-a korisniku microstratix

...meni se ne sviđa
microstratix je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 18:27   #25 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ak ja Lana gadna onda svi flaksate na ružnu curu
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 19:16   #26 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,645
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

danas bila u adriji mediji na nekom slikanju ispred zgrade, i ja ošo parkirati u garažu i krenem u lift i ona isto u liftu...

pa je gledala slike kak je ispala na fotiću kod fotografa i smješka se i kaže kak su dobre i kak ima puno svjetla - normalno kad je vani bilo 3 i nešto i dan

meni iskreno uživo uopće nije ništa posebno, ali nije niti umišljena niti bahata niti prepotentna, kad je izlazila van nasmijala se i rekla doviđenja, uopće mi ne izgleda ko neka da se drži visoko jer je lana jurčević, čini mi se obična i ok
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 20:32   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Lana je meni lijepa,nije najzgodnija od svih al tu negdje!
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:39   #28 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,694
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

pa trebala si cijelu sliku stavit...kako cu na osnovu glave ocjeniti da li je zgodna???
neke mogu biti i ruzne a zgodne...
ova je srednja žalost.....
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 09:51   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
danas bila u adriji mediji na nekom slikanju ispred zgrade, i ja ošo parkirati u garažu i krenem u lift i ona isto u liftu...

pa je gledala slike kak je ispala na fotiću kod fotografa i smješka se i kaže kak su dobre i kak ima puno svjetla - normalno kad je vani bilo 3 i nešto i dan

meni iskreno uživo uopće nije ništa posebno, ali nije niti umišljena niti bahata niti prepotentna, kad je izlazila van nasmijala se i rekla doviđenja, uopće mi ne izgleda ko neka da se drži visoko jer je lana jurčević, čini mi se obična i ok

nisi rekao da je ugazila u blato

A da je slatka je

Zadnji Uredio Morpheus : 14-11-07 u 09:57.
Morpheus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-11-07, 15:20   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-09-07
Poruka: 138
Afrodita72 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
pa trebala si cijelu sliku stavit...kako cu na osnovu glave ocjeniti da li je zgodna???
neke mogu biti i ruzne a zgodne...
ova je srednja žalost.....

Mislila sam lijepa, na lice vise nego na tijelo,mada se cijeli dojam dakako racuna. Sveuupna pojava
Afrodita72 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jurcevic, lana, zgodna

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108