| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lana Jurcevic - zgodna ili ne? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: BITCHARKA normalno zgodna lana je bas lijepo gradena.. ak nes ima onda je to zenstvrno i skladno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lana Jurcevic, lijepa ili ne? | |||
| Strava zenska, najbolja | | 53 | 45.30% |
| Normalno zgodna | | 51 | 43.59% |
| Prosjecna | | 10 | 8.55% |
| Ruzna | | 3 | 2.56% |
| Glasači: 117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? lana živi u mojoj blizini i vidim ju svaki dan, tako da sam ovo s razlogom, napisala!! kad nije pod šminkom skroz je drukčija,nije baš ženstvena, kako izgleda.. na telki je sušta suprotnost.. karakterno simpatična ali ameni osobno izgledom nije!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 15
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? sise-nisu (pre)velike... recimo da su malo malecne,al to nije bitno,meni su taman..guzica isto nije nešta extra,al mi se sviđa ....ima prelijepu facu.cini se malo umišljena i vidi se da joj nikad u životu nije ništa falilo,da je sve dobivala na pladnju,al eto ..ne smeta mi to baš toliko.a i dobro pleše!!ma cura je zgodna![]() ![]() kako bi deda reko-za jebat dobra![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcevic, lana, zgodna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

..ne smeta mi to baš toliko.a i dobro pleše!!ma cura je zgodna