| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lana Jurcevic - zgodna ili ne? u Društvo forumu; meni je lana ok,slatkica,simpa,al da ima boljih,ima,i to dosta........ |
| Vidi Rezultate Anketa: Lana Jurcevic, lijepa ili ne? | |||
| Strava zenska, najbolja | | 53 | 45.30% |
| Normalno zgodna | | 51 | 43.59% |
| Prosjecna | | 10 | 8.55% |
| Ruzna | | 3 | 2.56% |
| Glasači: 117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 263
![]() ![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? Prezgodna divojka, najlipša ovdi na ovin prostorima. Ivranredno tilo, noge ka' u starogrčkih božica s onih Olimpa, a svaka cipelica na petu joj stoji ka' salivena. Lije guzove ima, oni dan jučer il' kad' već kad' je plesala u onon šovu gdje su one ka' Zvizde plesale; ujme majko mila, šta se izvijala, a guzovi - i livi i desni - pravo zavladali studijem. A i grudi su joj lipe; ono ća se može vidit', naravno, a da ne govorin o sensualnom vratu i lipon licu i očima divnim i tako talje. Koka i po', nema šta! : Ujme, šta bi da da san i ja oni Tudorić; Tadarić il' kak' mu je već ime. Spasija bih se. |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 290
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? bezveze
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcevic, lana, zgodna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.

: Ujme, šta bi da da san i ja oni Tudorić; Tadarić il' kak' mu je već ime.
Spasija bih se.