| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lana Jurcevic - zgodna ili ne? u Društvo forumu; da je to ozenit... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lana Jurcevic, lijepa ili ne? | |||
| Strava zenska, najbolja | | 53 | 45.30% |
| Normalno zgodna | | 51 | 43.59% |
| Prosjecna | | 10 | 8.55% |
| Ruzna | | 3 | 2.56% |
| Glasači: 117. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 176
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? ma karao bi ju odmah kada bi ju vidiu u guzu i svrsio bi joj u usta
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI Zadnji Uredio daidza : 02-01-08 u 15:36. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,233
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? Bio sam na njenom koncertu ljetos, tako dobre noge nisam u zivotu jos vidio. Tjekom koncerta sam razmisljao da odem nejud i nabacim drkicu, ali sam odustao i gledao ostalih sat vremena iz prvog reda. Predobra, bas za karanje |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-12-07 Godina: 19
Poruka: 82
![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? Ko je glasovao da je ruzna ili prosječna, da ga čujem ??????? Taj zbilja ima nekaj protiv nje ili je čorav !!! ![]() ...Lana Jurčević !! ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Certainty of death, small chance of success, what are we waiting for? |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lana Jurcevic - zgodna ili ne? evo iskreno........znam da je tema u muškom kutku,al eto da prokomentiram...meni je lana prosječna......nije ružna,daleko od toga.....al sad da je najljepša,pa i nije...meni je ona čisti prosjek.....a sad napadajte slobodno... |
| | |
![]() |
| Tagovi: jurcevic, lana, zgodna |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:56.

Grijesiti je ljudski ...