| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; evo ne znam da li je to bilo prije ali me zacudi kad cujem koliko muskaraca ne voli lizat.........ja ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice | |||
| Ponekad | | 11 | 17.74% |
| Uvijek | | 46 | 74.19% |
| Nikad | | 1 | 1.61% |
| Nikad nisam? | | 4 | 6.45% |
| Glasači: 62. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Lizete li svoje sex partnerice?? evo ne znam da li je to bilo prije ali me zacudi kad cujem koliko muskaraca ne voli lizat.........ja bi se cijeli zavukao unutra, samo bi izlazio pljugu zapalit ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila Zadnji Uredio cmon : 24-08-07 u 16:01. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? trebao je ic i usklicnik kao moje cudenje....NIKAD NISAM?! (luzer) valjda kuzite
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? ako mu treba neka dovede curu do mene da mu ja prije pokazem ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

Sex nije samo fizicka radnja, Sex je Umjetnost!!