| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Denis88 ..jer onda bi fakat bio luzer... Zakaj bi bio luzer Isto tako, onda bi i cura ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice | |||
| Ponekad | | 17 | 22.08% |
| Uvijek | | 51 | 66.23% |
| Nikad | | 1 | 1.30% |
| Nikad nisam? | | 8 | 10.39% |
| Glasači: 77. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,397
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Zakaj bi bio luzer Isto tako, onda bi i cura bila luzerka ako ne voli? Imaš dosta cura koje će rađe "odradit" dobar BJ, nego što vole da ih se liže (čitala neki članak...). Naravno da moraš probati da znaš da ne voliš...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? joj znam kak ti je bilo i ja sam naletio na smrduzu, vjerojatno se taj dan nije oprala bljak, ali nisam dao da mi slomi duh.....
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
![]() | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
i meni je jedna bivsa nakon 2 mjeseca sustavnog liza rekla da to njoj nije bas nesto....mozda je ocekivala da ja njoj kazem da ni meni pusenje nije bas nesto hehehe mos mislit
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:32.