| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cmon i meni je jedna bivsa nakon 2 mjeseca sustavnog liza rekla da to njoj nije bas ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice | |||
| Ponekad | | 17 | 21.52% |
| Uvijek | | 52 | 65.82% |
| Nikad | | 2 | 2.53% |
| Nikad nisam? | | 8 | 10.13% |
| Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
...sad sam se sjetio još jedne situacije koja mi je malo "ubijala volju"....bio sam neko vrijeme s jednom.....i znao sam se i po pol sata zadržati dole kod nje...obrađivajući je jezikom kako sam god znao i umio....a ona cijelo vrijeme skulirana...niti da bi odala bilo kakav znak dali joj paše,dali uživa ili bilo šta..pa sam se morao sam odlučiti kad bi moglo biti dosta(ili kad mi se već fakat jezik zamorio) ....a ona će mi hladno...ja ti još uopće nisam zadovoljena niti spremna(za nastavak).....a meni puf...koda mi je šamarčinu opalila....i prođe volja...fakat nije se mogla ufurati....to mi je napravila nekoliko puta....no to su tako malo bile iznimne situacije....jer su ostala iskustva bila...mmmm....onako kako treba... ![]() | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? jebem joj sunce meni moja ne da da je liznem... kao ne paše joj (sere), mislim da joj je bed, srami se ili nešto...
__________________ Moj blog o Internet zarada! - NOVI DOKAZ ISPLATE! |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
,pokušaj pa javi šta je bilo ![]()
__________________ | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Većini cura je neugodno (sram najčešće povezan sa fizičim izgledom (ma kako izgledala), strah "mirisa"...). Voliš to, želiš to da joj ugodiš i te romantične gluposti koje već smislite ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 236
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
kad lju jubiš po cijelom tijelu (što obično izludi žene) jednostavno samo nastavi malo niže, a kad pogodiš pravu točku neće htjeti da staneš ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

- NOVI DOKAZ ISPLATE!
,pokušaj pa javi šta je bilo 

....nema partnerice...