Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: cmon i meni je jedna bivsa nakon 2 mjeseca sustavnog liza rekla da to njoj nije bas ...

Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice
Ponekad 17 21.52%
Uvijek 52 65.82%
Nikad 2 2.53%
Nikad nisam? 8 10.13%
Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-08-07, 01:21   #21 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,675
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Re: Lizete li svoje sex partnerice??

Citat:
Pravi autor: cmon Pogledaj Poruke

i meni je jedna bivsa nakon 2 mjeseca sustavnog liza rekla da to njoj nije bas nesto....mozda je ocekivala da ja njoj kazem da ni meni pusenje nije bas nesto hehehe mos mislit

...sad sam se sjetio još jedne situacije koja mi je malo "ubijala volju"....bio sam neko vrijeme s jednom.....i znao sam se i po pol sata zadržati dole kod nje...obrađivajući je jezikom kako sam god znao i umio....a ona cijelo vrijeme skulirana...niti da bi odala bilo kakav znak dali joj paše,dali uživa ili bilo šta..pa sam se morao sam odlučiti kad bi moglo biti dosta(ili kad mi se već fakat jezik zamorio) ....a ona će mi hladno...ja ti još uopće nisam zadovoljena niti spremna(za nastavak).....a meni puf...koda mi je šamarčinu opalila....i prođe volja...fakat nije se mogla ufurati....to mi je napravila nekoliko puta....no to su tako malo bile iznimne situacije....jer su ostala iskustva bila...mmmm....onako kako treba...
TigarZG1 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 22:46   #22 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

uglavnom uvjek
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:15   #23 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-12-06
Godina: 21
Poruka: 944
In Flames je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku In Flames

jebem joj sunce meni moja ne da da je liznem... kao ne paše joj (sere), mislim da joj je bed, srami se ili nešto...
In Flames je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 23:37   #24 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,315
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
Pravi autor: In Flames Pogledaj Poruke
jebem joj sunce meni moja ne da da je liznem... kao ne paše joj (sere), mislim da joj je bed, srami se ili nešto...
bed joj je 100%,tako ni meni jedna isto nije dala,preporuka-svako malo joj natukni da bi ti to htio,popustit će na kraju vidjet ćeš ,pokušaj pa javi šta je bilo
Snjesko Bijelic je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 00:19   #25 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,576
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Većini cura je neugodno (sram najčešće povezan sa fizičim izgledom (ma kako izgledala), strah "mirisa"...).
Voliš to, želiš to da joj ugodiš i te romantične gluposti koje već smislite
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 00:25   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 22
Poruka: 236
cmon se izdvaja iz mase

Citat:
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 01:16   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
ROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masiROBIN je dragulj u masi

ma samo ju ti lizni neće više vadit jezik tako brzo
Odgovori sa citatom
Star 27-08-07, 01:22   #28 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,109
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Napij ju!
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 20:40   #29 (permalink)
V.I.P. i simpa Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,675
TigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobarTigarZG1 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

O....da...apsolutno....samo... ....nema partnerice...
TigarZG1 je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-08-07, 20:59   #30 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,006
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Citat:
pa....nemoj ju pitati da li želi....probaj postepeno, onako u igri, doći do toga...
kad lju jubiš po cijelom tijelu (što obično izludi žene) jednostavno samo nastavi malo niže, a kad pogodiš pravu točku neće htjeti da staneš
To celebrate the beauty of the grave
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114