| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; pa ni moja to nevoli i dobro. ima toliko drugih stvari za lizat, više joj paše vrat, pa ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice | |||
| Ponekad | | 17 | 22.08% |
| Uvijek | | 51 | 66.23% |
| Nikad | | 1 | 1.30% |
| Nikad nisam? | | 8 | 10.39% |
| Glasači: 77. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| next best thing | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? pa ni moja to nevoli i dobro. ima toliko drugih stvari za lizat, više joj paše vrat, pa dobro, onda vrat. a ako je curi to neugodno, mislim da netreba forsirat, može doć do neke još neugodnije situacije, barem sex ima toliko finti, zašto svi hoće ono što onaj drugi neće, možda je u pitanju neka podsvjesna igra dominacije, neznam, ali maštu na volju probati druge stvari, tek kad se preskoče ove kao "glavne" stvari u sexu, se otkriju neke nove i bolje, netreba uvijek lupati po jednom te istom.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" Zadnji Uredio pharaoh : 30-08-07 u 21:17. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? tako je..bitno je da oboje uživaju! ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? naravno i ja se u potpunosti slazem....al znate sta je jackpot? kad naletis na curu koja voli pusit uuuuuuuuu ![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #34 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,404
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Kaj postoje one koje to nerade? ![]() Mislim da je više onih koje nevole da ih se liže nego da neće pušit...
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
![]()
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila | |
| | |
| | #40 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? A kaj se s onim likovima koji opće s ofcama ![]() Brijem da je ful teško skinut vunu s jezika ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:16.