| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Lizete li svoje sex partnerice?? u Društvo forumu; ja bas ne volim javno o tome,ali kad me nitko ne pozna,onda smijem reci.Probao sam dvaput,ali ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Lizete li svoje sex partnerice | |||
| Ponekad | | 17 | 21.52% |
| Uvijek | | 52 | 65.82% |
| Nikad | | 2 | 2.53% |
| Nikad nisam? | | 8 | 10.13% |
| Glasači: 79. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? ja bas ne volim javno o tome,ali kad me nitko ne pozna,onda smijem reci.Probao sam dvaput,ali ja sam jos mlad,ima vremena za mene.Uglavnom je to bilo dobro i napalilo me
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? Citat:
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Lizete li svoje sex partnerice?? kak ste slatki svi po redu!! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: lizete, partnerice, sex, svoje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:15.