| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; ne smeta mi jer je to cura prema kojoj nesto osjecam i ta sitnica mi ne moze smetati i ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ne smeta mi jer je to cura prema kojoj nesto osjecam i ta sitnica mi ne moze smetati i ne moze promijeniti sto osjecam, a sad dal bih volio da prestane pusit cigare, e to je vec drugi par rukava
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08
Poruka: 41
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? uuuuhh, to je veeeliki problem. Konkretno, muž je prestao pušiti prije skoro godinu dana,i prvi mjesec tak-tak se još nosio s mojim "pušačkim zadahom"...ali...jedan dan smo sjeli,i priznao mi je da mu se doslovce bljuje od "smrada nikotina koji izvire iz mog zadaha"!!! I, tako sad se i dalje volimo, živimo zajedno, pusa samo "dječja" usne-na usne...a dokle...vidjet ćemo ![]()
__________________ if you can´t take the pain, don´t play the game |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,043
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ugrizla te je?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ There's a flame that leads all souls astray No one's safe from its tender touch of pain And everyday it's looking for new slaves To celebrate the beauty of the grave |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

..Da i kaj sad..