| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; imam ja....zakurit cemo nekolko kutija i pustit da odstoji...pa mos probat.... jednom sam poljubio pepeljaru al zakleo sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? imam ja....zakurit cemo nekolko kutija i pustit da odstoji...pa mos probat.... jednom sam poljubio pepeljaru al zakleo sam se nikad vise...nikad....ma da kod sebe ima i 5 vrsti paste za zube, konac za ciscenje, vodicu za ispiranje i celi onaj kartonski (di inace u ducanu stoje) kup zvaka....nema fokin sanse...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? a cuj,to je vec druga prica...piva, cevapi, pizza, zestica (malo teze)...al prek tog predem lakse nek prek cigareta...samo zato kaj i ja sam znam kakav je okus tih stvari i mogu rec da ga obozavam....tak da tad nema frke....yust bring it on... ![]()
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]() Mačore, odmah sam te skužio. A šta misliš jel njoj paše tvoj okus žestice i čevapa s lukom? ![]() | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Bionic Jive | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? meni ne smeta...ali ako pusi 2 kutije na dan..e onda smeta... nije da mi tolko smeta to, vec ne mogu da vjerujem da se toliko cigara uvukla u jezik, usnu duplju itd...
__________________ GRAD SOLI "jedna ljubav jedan grad" |
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? evo dare da ti odgovorim....pa cuj sad....ovisi s kakvom si....ak si s miss perfect koa ni u ludilu ne prismrdi cevapima (o zestici bi se dalo) onda joj ne pase pa ju samim tim ni ne ljubim al opet..sta ce mi zenska koja ne jede cevape bez kompleksa pretilosti i gadenja....a ak si s nekom koja po tome dere tim bolje za mene...i nju....al opet....ja sam takva osoba da ak treba ne jedem i ne pijem ak procijenim da joj smeta...dok s njene strane (bar po sjecanju otprije) suzdrzavanje nije dolazilo u obzir kaj se tice cigareta....i sad sam se sav zapetljal....sve je to 50-50 sansa... anyway...ak nesto smeta treba se fino rec kaj smeta...al vjeruj mi po svjedocenju frendice koa ne pusi (cigarete), rekla mi je jednom da bi puno lakse presla prek okusa cevapa nek prek okusa pepeljare dok se zvali s likom...tak da ono....kompromisi, kompromisi...i ujedno i poznavanje sta onaj drugi voli/ne voli...
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. Zadnji Uredio macor : 14-03-08 u 11:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:20.