| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; prije bi supak polizao ... al ozbiljno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? to sto je to ultra uber kvazi odvratno. da mi se jessica alba ponudi za zvaljenje cijeli dan ako joj se osjeti cigareta odjebo bi ju i nemam takav stav samo zato sto je cura pa kao nije lijepo da pusi cigarete. dapace podrzavam sve cure koje tako misle o deckima koji puse
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #127 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ajde faco meni se ne da večeras tuširat ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ni meni... Ima nas vise kojima bi mogo polizat...pa ako ti je to draze...samo daj ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 250
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? pa zapravo, ako je supak lijep, frisko otusiran i najvaznije - ZENSKI, nevidim zasto ne doduse moro bi dulje biti u vezi s tom osobom pa nista od toga ![]() ![]() ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
| | #130 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Pa od kad vama muškima smeta kad cura puši.... Kakva su to luda vremena došla ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:17.

29 49.....