| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica ja pušim i bivši je pušio, ali me to nikad nije smetalo, uopće ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]() haha, 100% se slažem.....rep+.... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? a majko mila, nije mi smetalo ni prije, kad ja nisam pušila, a dozvoljavam da ljudima to može smetati, samo kažem da ja nisam sitničava ![]() jel vam smeta i kad cura/dečko pije, po meni to gore bazdi neg cigareta, pa???? glavno da se zubi peru, ovo ostalo baš i ne primjećujem gotovo o tome i ne razmišljam
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #143 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #144 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? imaš pravo, a kaj sad, ljudima svašta smeta, meni smeta kad netko onak odvratno šmrče u sebe (nemrem to objasniti, ali od toga mi se riga ), tak da....
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #145 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Ja znan šta bi mene čekalo kad bi propušila - a to je jedno veliko ništa. Ono moje muško bi me napucalo isti sekund, bar je tako reka em zbog smrada, em zbog zdravlja, bla bla.Al oboma dolaze suze na oči od dima - doslovno, tako da mislim da to neće doživit, iako san par puta stvarno zaželila popušit koju, zbog nervoze. Mislim da to nije sitničavost, mnogim ljudima zaista smeta. Onda sam i ja sitničava jer mrzim onu neurednu bradicu a.k.a. ne da mi se brijat. To me stvarno odbija. A zamisli da ti momak ne može smislit majonezu...e jbg, kad idemo na topli, onda nema ljubljenja, majoneza je jača ![]()
__________________ |
| | |
| | #146 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]() Ja u periodu prestanka pušenja nisam mogla smislit miris cigareta, bila sam sama sebi dosadna zbog toga ![]() Nije u pitanju sitničarenje, stvarno mi se gadilo... opet će mi se gadit, imam pakleni plan da se okanem toga za sva vremena ![]() | |
| | |
| | #147 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Svima koji ne puse , kad tad ce im zasmetati okus pepeljare u ustima osobe s kojom s u vezi. Ne mora uvijek, ali kad tad ce zasmetati.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #148 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Slažem se Dinek s tobom. Mislim da bi pušač trebao poštivati nepušača i barem u njegovoj prisutnosti ne pušiti.
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Da, treba malo tolerancije s obe strane. Kad ja sidnen na kavu s 3 prije, ubije me dim sa sve 3 strane. Ja ništa ne kažem, al brzo se site da mi smeta i okrenu se da dim ide u suprotnom smjeru ![]() Kad smo zajedno na turnejama po 10 dana, budem di i svi pušači, pa ne mogu im ja zabranit to, ali u sobi - strogo zabranjeno - to se zna i poštuje, a moram primijetit da mnogo pušača ne voli spavat tamo di se osjeća cigareta...
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

gotovo o tome i ne razmišljam