Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: carica ja pušim i bivši je pušio, ali me to nikad nije smetalo, uopće ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-06-08, 21:51   #141 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar
Re: Ljubljenje s curom koja puši ?

Citat:
Pravi autor: carica Pogledaj Poruke
ja pušim i bivši je pušio, ali me to nikad nije smetalo, uopće o tome ne razmišljam, ljudi su previše sitničavi
pa naravno da ti nije smetalo kaj tvoj partner puši, baš iz tog razloga da ti pušiš....to je i za očekivati....ali budi barem onda malo tolerantna i razumljiva prema ostalima kojima smeta da im partneri puše....

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Koja sobnotemperaturna mišljenja
haha, 100% se slažem.....rep+....
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:00   #142 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,471
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

a majko mila, nije mi smetalo ni prije, kad ja nisam pušila, a dozvoljavam da ljudima to može smetati, samo kažem da ja nisam sitničava
jel vam smeta i kad cura/dečko pije, po meni to gore bazdi neg cigareta, pa????
glavno da se zubi peru, ovo ostalo baš i ne primjećujem gotovo o tome i ne razmišljam
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:04   #143 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 408
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

Citat:
a majko mila, nije mi smetalo ni prije, kad ja nisam pušila, a dozvoljavam da ljudima to može smetati, samo kažem da ja nisam sitničava
jel vam smeta i kad cura/dečko pije, po meni to gore bazdi neg cigareta, pa????
glavno da se zubi peru, ovo ostalo baš i ne primjećujem gotovo o tome i ne razmišljam
ma oke, oni koji puše, puše svaki dan, a ak se neko od partnera opije onda to nije svakodnevno...bar se nadam....
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:07   #144 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,471
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

imaš pravo, a kaj sad, ljudima svašta smeta, meni smeta kad netko onak odvratno šmrče u sebe (nemrem to objasniti, ali od toga mi se riga), tak da....
Odgovori sa citatom
Star 04-06-08, 22:09   #145 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Ja znan šta bi mene čekalo kad bi propušila - a to je jedno veliko ništa. Ono moje muško bi me napucalo isti sekund, bar je tako reka em zbog smrada, em zbog zdravlja, bla bla.
Al oboma dolaze suze na oči od dima - doslovno, tako da mislim da to neće doživit, iako san par puta stvarno zaželila popušit koju, zbog nervoze.

Mislim da to nije sitničavost, mnogim ljudima zaista smeta.
Onda sam i ja sitničava jer mrzim onu neurednu bradicu a.k.a. ne da mi se brijat. To me stvarno odbija.

A zamisli da ti momak ne može smislit majonezu...e jbg, kad idemo na topli, onda nema ljubljenja, majoneza je jača
Star 05-06-08, 08:11   #146 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
ja pušim i bivši je pušio, ali me to nikad nije smetalo, uopće o tome ne razmišljam, ljudi su previše sitničavi
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
možda te ne smeta zato jer i pušiš
To te ne smeta jer i ti pušiš, bez ovoga možda

Ja u periodu prestanka pušenja nisam mogla smislit miris cigareta, bila sam sama sebi dosadna zbog toga

Nije u pitanju sitničarenje, stvarno mi se gadilo...

opet će mi se gadit, imam pakleni plan da se okanem toga za sva vremena
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:25   #147 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,535
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB

Svima koji ne puse , kad tad ce im zasmetati okus pepeljare u ustima osobe s kojom s u vezi.

Ne mora uvijek, ali kad tad ce zasmetati.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:33   #148 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Slažem se Dinek s tobom. Mislim da bi pušač trebao poštivati nepušača i barem u njegovoj prisutnosti ne pušiti.
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 08:50   #149 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 1,450
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Slažem se Dinek s tobom. Mislim da bi pušač trebao poštivati nepušača i barem u njegovoj prisutnosti ne pušiti.
ili NEpušač poštivati pušača, pa mu dopustit 5 minuta užitka i lijepo napustiti prostoriju...
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 09:02   #150 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Godina: 21
Poruka: 452
bruna-13 se izdvaja iz masebruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13

Da, treba malo tolerancije s obe strane. Kad ja sidnen na kavu s 3 prije, ubije me dim sa sve 3 strane. Ja ništa ne kažem, al brzo se site da mi smeta i okrenu se da dim ide u suprotnom smjeru
Kad smo zajedno na turnejama po 10 dana, budem di i svi pušači, pa ne mogu im ja zabranit to, ali u sobi - strogo zabranjeno - to se zna i poštuje, a moram primijetit da mnogo pušača ne voli spavat tamo di se osjeća cigareta...
Odgovor
Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114