Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DinoB jest uzitak ali nije koristan a u vezi postivanja, pa ima mnogo drugih stvari da bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-06-08, 09:30   #161 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-02-08
Godina: 25
Poruka: 1,426
Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat
Re: Ljubljenje s curom koja puši ?

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
jest uzitak ali nije koristan
a u vezi postivanja, pa ima mnogo drugih stvari da bi se dokazalo postivanje ..
ali je i dalje užitak, ali od ovoga je priča počela, da se na zagubimo u priči

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Slažem se Dinek s tobom. Mislim da bi pušač trebao poštivati nepušača i barem u njegovoj prisutnosti ne pušiti.
pa sam ja samo okrenula vodu uzvodno

Citat:
Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
ili NEpušač poštivati pušača, pa mu dopustit 5 minuta užitka i lijepo napustiti prostoriju...
to je sve...

Citat:
Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
dok ne pusi drugima, meni ne smeta
lood

Zadnji Uredio Agness : 05-06-08 u 09:33.
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 10:47   #162 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,581
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

[quote]
Citat:
ne pričamo ovdje o trovanju, nego o ''poštivanju'' koje si sama pomenula, pa sam samo okrenula priču
Nisam okrenula priču, jako dobro znam kaj sam govorila
Trovanje i poštivanje u ovom slučaju su usko povezani. Inače i ja sam pušač i shvaćam taj užitak. I neočekujem da nepušač zbog mene napusti prostoriju. To bih trebala napraviti ja zbog njega.
Ako već svjesno ugrožavam svoje zdravlje, nemam pravo činiti to drugome. Kaj ne?
Citat:

truju te i automobili, pa...?
Da. Ali ne provodim vrijeme udišući iz auspuha
Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke

truje, ali je i koristan, sto se za cigaru ne moze reci
Istina
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:02   #163 (permalink)
prof. Foruma

Agness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznatAgness će uskoro biti poznat

[quote=dorina;968628][quote]
Nisam okrenula priču, jako dobro znam kaj sam govorila [quote]

Citat:
pa sam ja samo okrenula vodu uzvodno
Citat:
Da. Ali ne provodim vrijeme udišući iz auspuha
Nitko ni nepušačima ne puše u usta i nos, čak ni pušačima
Citat:
Trovanje i poštivanje u ovom slučaju su usko povezani. I neočekujem da nepušač zbog mene napusti prostoriju.
Mislim da bi pušač trebao poštivati nepušača i barem u njegovoj prisutnosti ne pušiti
Da zaključim, ti u prisutnosti nepušača nećeš zapaliti cigaretu?
Ili da se ipak nađete na pola puta?
Agness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:08   #164 (permalink)
kruha i igara!

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Da zaključim, ti u prisutnosti nepušača nećeš zapaliti cigaretu?

Ne. Ako sam sa nepušačem na kavi... neću zapaliti cigaretu ili ako već "moram" ću pitati. Stvar pristojnosti.

Zadnji Uredio dorina : 05-06-08 u 11:11.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:19   #165 (permalink)
prof. Foruma

Čak ako on dopusti, ti njega truješ, jer je on to dopustio iz nekog vjerojatno respekta prema tebi kud će ti duša

zezam se sad, smiješno kako smo ovo razvukli ko harmoniku...
Uživaj i ugodan dan ti želim

p.s.
znaš li ti svirat harmoniku?
-ma znam je razvuć, ne znam je sastavit...

Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:39   #166 (permalink)
kruha i igara!

Citat:
Čak ako on dopusti, ti njega truješ, jer je on to dopustio iz nekog vjerojatno respekta prema tebi kud će ti duša

Da, ali je dopustio. Razlika

Citat:
Uživaj i ugodan dan ti želim

Zadnji Uredio Joks : 05-06-08 u 13:01.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 11:44   #167 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-07-06
Godina: 29
Poruka: 1,350
visio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz masevisio se izdvaja iz mase

Citat:
Da, ali je dopustio. Razlika

edit: postove sam nekaj zajebala. budu modovi sredili. jel' tako modovi
Netko je napisao "dopustio bi joj ako sljedi bubanje"

Ništa više
visio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 12:19   #168 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,723
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ne smeta mi ako devojka puši. Važno je reći jednu stvar da smrad iz usta dolazi nakon dužeg vremena nepušenja i neuzimanja tekućine i hrane. Znate ono ujutro iz ždrela kao govana da ste se najeli. Po danu ako s vremena na vreme ubacite u usta neki komad kruha, malo rakije il nešto slićno smrad neće dolazit jer ćete ga poklopiti hranom. Onaj okus dima u ustima je nešto sasvim drugo. To je blagi okus dima i daje posebno dobar okus poljupcu. Ne da mi ne smeta već ako mogu da biram izabrao bi pušačicu za partnera ljubljena. U ostalim ustima osećam se kao kod lekara ili apoteki. Sve nešto čisto, sterilno, oprano, zubnim koncem izvučeno. Miriše na herbu, zirodent, jasmin il ruže. Neprirodno. Volim malo stvarnosti u svom seksualnom životu. Blagi zadah dima iz usta ili okus tek pojedenih lazanja dodatno će me uzbuditi. Cura je sita i napušena i prepuštamo se užicima života.
Moglo bi se i postaviti pitanje :"smeta li vam da se ljubite sa fabrikom pepermint bombona"
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 12:54   #169 (permalink)
prof. Foruma

mislim da će se priča dalje nastavit ispred kojih skupina ljudi je ok zapalit ako dopusti, a ispred kojih nije ok ni tada, što stvarno nema logike, a poodavno smo sišli s teme

glup je tijek same rasprave koju vodimo

prvo se vodila debata oko toga zapalit ispred ili ne, i poštivanju i jednih i drugih u datoj situaciji, iza toga onečišćavanje organizama tuđih, pa onda smo došli do odobrenja za onečišćenje...

Naravno da je pristojno pitat, i uvijek pitam (kad sam kod nekoga kući ili slično)

s tim da s ovim ''napustit prostoriju'' sam više figurativno mislila, malo pretjerano djeluje

Zadnji Uredio Agness : 05-06-08 u 12:58.
Agness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-06-08, 17:57   #170 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,688
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
truju te i automobili, pa...?
Da mogu zajahat cigaretu i jurit ko raketa, i dim i smrad bi me manje smetali
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114