| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: DinoB jest uzitak ali nije koristan a u vezi postivanja, pa ima mnogo drugih stvari da bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
Citat:
![]() Citat:
loodZadnji Uredio Agness : 05-06-08 u 09:33. | |||
| | |
| | #162 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? [quote] Citat:
![]() Trovanje i poštivanje u ovom slučaju su usko povezani. Inače i ja sam pušač i shvaćam taj užitak. I neočekujem da nepušač zbog mene napusti prostoriju. To bih trebala napraviti ja zbog njega. Ako već svjesno ugrožavam svoje zdravlje, nemam pravo činiti to drugome. Kaj ne? Da. Ali ne provodim vrijeme udišući iz auspuha ![]() Istina ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? | |
| | |
| | #163 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? [quote=dorina;968628][quote] Nisam okrenula priču, jako dobro znam kaj sam govorila [quote]Nitko ni nepušačima ne puše u usta i nos, čak ni pušačima …Citat:
Ili da se ipak nađete na pola puta? | |
| | |
| | #164 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
Ne. Ako sam sa nepušačem na kavi... neću zapaliti cigaretu ili ako već "moram" ću pitati. Stvar pristojnosti.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio dorina : 05-06-08 u 11:11. | |
| | |
| | #165 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Čak ako on dopusti, ti njega truješ, jer je on to dopustio iz nekog vjerojatno respekta prema tebi kud će ti duša ![]() zezam se sad, smiješno kako smo ovo razvukli ko harmoniku... Uživaj i ugodan dan ti želim ![]() p.s. znaš li ti svirat harmoniku? -ma znam je razvuć, ne znam je sastavit... ![]() |
| | |
| | #166 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? Zadnji Uredio Joks : 05-06-08 u 13:01. | ||
| | |
| | #168 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ne smeta mi ako devojka puši. Važno je reći jednu stvar da smrad iz usta dolazi nakon dužeg vremena nepušenja i neuzimanja tekućine i hrane. Znate ono ujutro iz ždrela kao govana da ste se najeli. Po danu ako s vremena na vreme ubacite u usta neki komad kruha, malo rakije il nešto slićno smrad neće dolazit jer ćete ga poklopiti hranom. Onaj okus dima u ustima je nešto sasvim drugo. To je blagi okus dima i daje posebno dobar okus poljupcu. Ne da mi ne smeta već ako mogu da biram izabrao bi pušačicu za partnera ljubljena. U ostalim ustima osećam se kao kod lekara ili apoteki. Sve nešto čisto, sterilno, oprano, zubnim koncem izvučeno. Miriše na herbu, zirodent, jasmin il ruže. Neprirodno. Volim malo stvarnosti u svom seksualnom životu. Blagi zadah dima iz usta ili okus tek pojedenih lazanja dodatno će me uzbuditi. Cura je sita i napušena i prepuštamo se užicima života. Moglo bi se i postaviti pitanje :"smeta li vam da se ljubite sa fabrikom pepermint bombona"
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #169 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? mislim da će se priča dalje nastavit ispred kojih skupina ljudi je ok zapalit ako dopusti, a ispred kojih nije ok ni tada, što stvarno nema logike, a poodavno smo sišli s teme glup je tijek same rasprave koju vodimo ![]() prvo se vodila debata oko toga zapalit ispred ili ne, i poštivanju i jednih i drugih u datoj situaciji, iza toga onečišćavanje organizama tuđih, pa onda smo došli do odobrenja za onečišćenje... Naravno da je pristojno pitat, i uvijek pitam (kad sam kod nekoga kući ili slično) s tim da s ovim ''napustit prostoriju'' sam više figurativno mislila, malo pretjerano djeluje ![]() Zadnji Uredio Agness : 05-06-08 u 12:58. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:50.

lood

…