| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; ne smeta mi ako se baš odmah ne počnemo ljubit poslije cigarete , znači da se najprije malo prozrači... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? osobno meni je odvratno kad neki tip ima gadan okus u ustima.... kad je neš jeo a nije čvalje oprao i žvaku stavio,bljak...ne volim i ne mogu se tak žvalit,a što se pušenja tiće,ja pušim ali imam žvaku u ustima,tako da to nije neki problem,ali ne volim da mi se tipu dimi ko u vlaku iz usta,volim da je svjež i fin okus!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? hmm stvarno bi nilo cudno da mi decko pusi.. hm.. ne ne.. puj puj ljubit se s pushacima ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:40.

ajde čiko čekam