| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Uh.. znači tako.. ipak, neki pušači imaju svjetlije zube od mojih... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 20
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? kad ti cura popusi .....aj se onda ljubi s njom.....mozes slobodno nekome i kurac popusit.. ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ [img size=150]http://www.usersigs.com/site/data/thumbnails/15/35.gif[/img] |
| | |
| | #193 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? nije nekome nego sebi ![]() osim ako ti cura pusi nekome...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #194 (permalink) | |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]() To je ona verzija sa tim ustima ljubiš mamu, dijete... Svašta za čut.
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... | |
| | |
| | #196 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? to bi se odnosilo na 'ljubljenje s curom koja ti popuši'. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Osobno ne pusim niti sam ikad..A najmanje mi pada na pamet da sada pocnem. Nisam nikada osjetila potrebu za cigaretom, probala sam 2 puta i stvarno mi je lose..I jos lovu na to trositi..A najvaznije, ne zelim stvarati nikakvu ovisnost sebi niti stetiti svome zdravlju. Inace, svaki decko s kojim sam se ljubila, a bio je pusac, imao je los okus dosta, mogu se zvakat zvakace gume, ali kad te netko poljubi netom poslije popusene cigarete..uf..meni se ne svidja..Inace, imam decka koji ne pusi pa sam navikla na to da mi je ok.. Svatko tko pusi bi jako trebao drzati do higijene usta ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.