Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Uh.. znači tako.. ipak, neki pušači imaju svjetlije zube od mojih...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-06-08, 14:48   #191 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,709
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Ljubljenje s curom koja puši ?

Uh.. znači tako.. ipak, neki pušači imaju svjetlije zube od mojih
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 00:01   #192 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 20
sk!T se izdvaja iz mase

kad ti cura popusi .....aj se onda ljubi s njom.....mozes slobodno nekome i kurac popusit..
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 00:06   #193 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

nije nekome nego sebi

osim ako ti cura pusi nekome...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 11:32   #194 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,633
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sk!T Pogledaj Poruke
kad ti cura popusi .....aj se onda ljubi s njom.....mozes slobodno nekome i kurac popusit..
Ti se ne ljubiš sa curom koja ti puši?

To je ona verzija sa tim ustima ljubiš mamu, dijete...

Svašta za čut.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 11:40   #195 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,621
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

Gadljivost je ubica dobrog sexa!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 12:07   #196 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
Gadljivost je ubica dobrog sexa!
to bi se odnosilo na 'ljubljenje s curom koja ti popuši'.
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 16:10   #197 (permalink)
Bitch

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,621
white devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobarwhite devil je stvarno dobar

I ne vidim cigarete u naslovu!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 16:17   #198 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika DANIELcroatia

Datum registracije: 04-01-07
Godina: 24
Poruka: 1,132
DANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznatDANIELcroatia će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku DANIELcroatia Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DANIELcroatia

KO PUŠI DOBAR JE U DUŠI
Odgovori sa citatom
Star 16-08-08, 21:26   #199 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 529
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Osobno ne pusim niti sam ikad..A najmanje mi pada na pamet da sada pocnem. Nisam nikada osjetila potrebu za cigaretom, probala sam 2 puta i stvarno mi je lose..I jos lovu na to trositi..A najvaznije, ne zelim stvarati nikakvu ovisnost sebi niti stetiti svome zdravlju.
Inace, svaki decko s kojim sam se ljubila, a bio je pusac, imao je los okus dosta, mogu se zvakat zvakace gume, ali kad te netko poljubi netom poslije popusene cigarete..uf..meni se ne svidja..Inace, imam decka koji ne pusi pa sam navikla na to da mi je ok..
Svatko tko pusi bi jako trebao drzati do higijene usta
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 10:02   #200 (permalink)
Vac
Regularni forumas

Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 320
Vac

dosad se nisam ljubio s nikojom koja puši (obe stvari)
ali nece mi smetat!
Odgovor
Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114