| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: karlitoocar buahahaha, mislim da ne, jedino gay to može reči njemu treba kurcem u čelo, hammer ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
Moj komentar nebi bio takav ni približno - ja ne vrijeđam, a sorry kaj ti to moram reći, ali to je jako bezveze od tebe ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| charolastra | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Ali zato vrijeđaš i provociraš. Ne radi to više!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? sad stvarno.. ovo je tema kao i ona jeste li si ikada pokusali popustit afkors da svi jesu al niko nece priznat ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Pa ček pitanje je da ljubiš trebu koja puši...ja sam reko da je nebi ![]() Nek mi puši i ne približava se mojim ustima, il nek mi pusti guju da spava ![]() Nisam ni sumnjo da ćete vas dvoje komentirat ![]() Citat:
Znači tebi nebi smetalo da ju lijepo cmokneš nakon kaj pofumari nekom...a jesi smiješan. Aj lima odprdi lagano nisam se tebi obraćo. Ak ne kužiš zajebanciju nemoj niš komentirat jer samo dokazuješ na kakvom si nivou ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! Zadnji Uredio Adolon : 20-12-07 u 16:46. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:30.