Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Da gadna stvar, ne može pušit i ljubit se u isto vrijeme....

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-12-07, 20:48   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 200
ChrisMartin se izdvaja iz mase
Re: Ljubljenje s curom koja puši ?

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Da gadna stvar, ne može pušit i ljubit se u isto vrijeme.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 21:35   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
Ti dragi moj Adolone nažalost nikad nećeš doć na taj nivo na kojem sam ja, zato odjebi
I nadam se da neću jer planiram ipak nešto postići u životu
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 22:28   #53 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

A gle Adolon, to ti je uvreda u stilu one kaj je meni banani forumaš Car-zg (?) rekao da sam paglu jer ne slušam narodnjake.

To me tak dotuklo da sam odmah u ponoć trčala kupiti novi cd Olje Karleuše, jer mislim ono, totalno sam bila izbezumljena.
Odgovori sa citatom
Star 20-12-07, 23:17   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-09-07
Godina: 20
Poruka: 402
karlitoocar se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko MSN-a korisniku karlitoocar Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku karlitoocar Pošalji poruku preko Skype-a korisniku karlitoocar

buahahaha, da ja nisam tak bahat, nebi aktivirao dorinu, sad se raspričala, a baš je cool cura, trgam se, curu s takvim humorom bi svaki mogel samo poželjeti, ne šalim se dorina, fakat si mi cool
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 18:51   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,185
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ljak
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 20:27   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
whisper se izdvaja iz mase

S obzirom da sam pušačica.() ne vidim razliku i meni ne smeta. Štoviše, često mi je seksi kada frajer puši. Ali, shvaćam kada nekome smeta - zato uvijek imam žvaku sa sobom i, ako nekome smeta ili ne voli, ne pušim - nisam baš kroničarka i spremna sam na kompromise.
No, bez obzira na to da shvaćam kada nekome smeta kada cura puši, moram reći da neki komentari tu baš i nisu lijepi: oni u stilu "lizanje pepljare" i sl.
Ali:
Citat:
Pravi autor: karlitoocar Pogledaj Poruke
Ja se priklanjam manjini u ime veliko čovijeka, buahahaha...
mene pali kad cura puši, to mi je pre pre jebeno, po držanju cigarete i ispušnim plinovima koje pušta odma vidim kakva je u praksi
whisper je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 20:47   #57 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nedavno sam vozeći se vlakom za Zagreb ušla u kupe koji je valjda bio za pušače, nisam vidjela nigdje natpis (valjda sam ćorava)... i kao da su znali da mi dim od cigarete izrazito smeta svi koji su sjedili tamo počeli su pušiti, i to dvije cure jednu cigaretu za drugom, ja si mislim ajd možda će ispušiti jednu pa prestat neko vrijeme. Ali ne, to se toliko odvratno zadimilo unutra da sam ja morala izaći van i ostatak putovanja sam stajala vani. ODVRATNO! Razumijem da ljudi imaju svoje poroke.. ali ovo je jedan od najodvratnijih.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 21:34   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 23
Poruka: 3
owerflov se izdvaja iz mase

kako prepoznati cure koje puše samo vikendom akako koje i inače puše
owerflov je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 00:21   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-12-07
Godina: 17
Poruka: 23
_Avatar_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _Avatar_

Ja ne pušim, a i ne smeta mi. Mislim, čak mi nekad onaj miris cigarete odgovara ... tak da nije bed.
Odgovori sa citatom
Star 24-12-07, 13:02   #60 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika shaczrovichovsky

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 20
Poruka: 266
shaczrovichovsky se izdvaja iz maseshaczrovichovsky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nedavno sam vozeći se vlakom za Zagreb ušla u kupe koji je valjda bio za pušače, nisam vidjela nigdje natpis (valjda sam ćorava)... i kao da su znali da mi dim od cigarete izrazito smeta svi koji su sjedili tamo počeli su pušiti, i to dvije cure jednu cigaretu za drugom, ja si mislim ajd možda će ispušiti jednu pa prestat neko vrijeme. Ali ne, to se toliko odvratno zadimilo unutra da sam ja morala izaći van i ostatak putovanja sam stajala vani. ODVRATNO! Razumijem da ljudi imaju svoje poroke.. ali ovo je jedan od najodvratnijih.
UŽAS! Pušač sam al' ne mogu smisliti da netko dimi pored mene dok se vozim, pogotovo ne u kupeu. Inače uvijek sjedim u kupeu za pušače, al' ekipa je toliko pristojna da izađe van na prolaz; a i ja sam među njima.

Pušim i ne smeta mi kada se ljubim s osobom koja puši. Samo bed je što sam se do sada ljubil samo s osobama koje ne puše. No, jednom sam zapalil pljugu i zbaril svoju ruku da probam kak' je nepušačima kad se ljube samom i bilo je više neg' ugodno.
shaczrovichovsky je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108