| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: LPK Da gadna stvar, ne može pušit i ljubit se u isto vrijeme.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? A gle Adolon, to ti je uvreda u stilu one kaj je meni banani forumaš Car-zg (?) rekao da sam paglu jer ne slušam narodnjake. ![]() To me tak dotuklo da sam odmah u ponoć trčala kupiti novi cd Olje Karleuše, jer mislim ono, totalno sam bila izbezumljena. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? buahahaha, da ja nisam tak bahat, nebi aktivirao dorinu, sad se raspričala, a baš je cool cura, trgam se, curu s takvim humorom bi svaki mogel samo poželjeti, ne šalim se dorina, fakat si mi cool ![]() ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 14
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? S obzirom da sam pušačica.( ) ne vidim razliku i meni ne smeta. Štoviše, često mi je seksi kada frajer puši. Ali, shvaćam kada nekome smeta - zato uvijek imam žvaku sa sobom i, ako nekome smeta ili ne voli, ne pušim - nisam baš kroničarka i spremna sam na kompromise. No, bez obzira na to da shvaćam kada nekome smeta kada cura puši, moram reći da neki komentari tu baš i nisu lijepi: oni u stilu "lizanje pepljare" i sl. ![]() Ali: Citat:
![]() | |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Nedavno sam vozeći se vlakom za Zagreb ušla u kupe koji je valjda bio za pušače, nisam vidjela nigdje natpis (valjda sam ćorava)... i kao da su znali da mi dim od cigarete izrazito smeta svi koji su sjedili tamo počeli su pušiti, i to dvije cure jednu cigaretu za drugom, ja si mislim ajd možda će ispušiti jednu pa prestat neko vrijeme. Ali ne, to se toliko odvratno zadimilo unutra da sam ja morala izaći van i ostatak putovanja sam stajala vani. ODVRATNO! Razumijem da ljudi imaju svoje poroke.. ali ovo je jedan od najodvratnijih. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? Citat:
Pušim i ne smeta mi kada se ljubim s osobom koja puši. Samo bed je što sam se do sada ljubil samo s osobama koje ne puše. No, jednom sam zapalil pljugu i zbaril svoju ruku da probam kak' je nepušačima kad se ljube samom i bilo je više neg' ugodno. ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:32.

) ne vidim razliku i meni ne smeta. Štoviše, često mi je seksi kada frajer puši. Ali, shvaćam kada nekome smeta - zato uvijek imam žvaku sa sobom i, ako nekome smeta ili ne voli, ne pušim - nisam baš kroničarka i spremna sam na kompromise.