| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Ljubljenje s curom koja puši ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Dinikol Ne nikada! Fuj smrdi po cigaretama a zubi su joj žuti ko kukuruz beah zasad aquafresh ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? svi se kao furaju na stil dečki ne vole kad cura puši... a svejedno će bit s nekom koja puši,ako je ful zgodna i sviđa in se... tako da... to uopće nije faktor pri odabiru...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ljubljenje s curom koja puši ? ![]() Neda mi se vraćat na njega... Dao sam mu rep + da se malo smiri...
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." Zadnji Uredio Adolon : 06-03-08 u 22:48. |
| | |
![]() |
| Tagovi: curom, koja, ljubljenje, pus i |
« kad vam se digne...
|
Kondomi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:59.

Fuj smrdi po cigaretama a zubi su joj žuti ko kukuruz beah 

ljubio sam se nakon što je ona obavila dotičnu radnju,bio okus mentola