| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Mafija i novac?? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina Pilot? Visina? Voziti helikopter? Sad znam zakaj mi je Carllito uvijek bio čudan. zašto, ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,633
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mafija i novac?? Ma NVM, to je bila zezancija, očito ju ne kužiš (tj. nije fora objašnjavati). ![]() Sve 5 ![]()
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,700
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Mafija i novac?? vjerujem da ima danas takvih mafijasa koi teze vise od 30 milijardi,pogotvo u danasnje vrime neznam jel mislis bas na mafijase poznate panduriji ili mafijase za koje se jos ni nezna ![]() pogotovo mafija u nerazvijenim zemljama ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 270
![]() ![]() | Re: Mafija i novac?? meni je par puta uletio neki krimos i sad...ne znam...ne sviđaju mi se nabildani tipovi woot?
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mafija, novac |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.