| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majica na bratele u Društvo forumu; Hm, palo mi je nesto na pamet... prije 100 godina kada su zene prvi puta obukle hlace bila je frka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 711
![]() ![]() ![]() ![]() | Majica na bratele Hm, palo mi je nesto na pamet... prije 100 godina kada su zene prvi puta obukle hlace bila je frka kako, ipak su hlace bile muski odjevni predmet... zasto nebi mi muski danas lijepo obukli majcu na bratele, malo bi nas cudno gledali, ali za 100 godina bi to bilo totalno normalno... zas bi se mi po ljeti skuhavali u majcama, dok zene lepo hlade pazduhe... ako netko ima jos koji odjevni predmet da predlozi, samo naprijed... ![]() :čekić :čekić
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majica na bratele kiki, za tebe roza majica na bratele
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Majica na bratele ako se pocne razmisljat logicki, muski su ti koji bi trebali nosit suknje... ne zene... mislim, nama treba lufta
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: bratele, majica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:33.