| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja 2 u Društvo forumu; U ogromnoj ste zabludi gospodo...moj kandidat je TALIČNI TOM Čovjek je kao prvo na Divljem Zahodu...bori se protiv ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je jači? | |||
| Tarzan | | 24 | 36.92% |
| Batman | | 41 | 63.08% |
| Glasači: 65. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 U ogromnoj ste zabludi gospodo...moj kandidat je TALIČNI TOM ![]() Čovjek je kao prvo na Divljem Zahodu...bori se protiv blizanaca različitih visina, a planove mu često zamrsi njegov vjerni pratioc CUCAK. Pošto je Tarzan navikao na džunglu on bi brzo krepao u pustinji kojom hrabro jaše Talični Tom jer nebi imao lijane da se zanjiše... Batman je navikao na visoke zgrade, a Batmobil ide na benzin dok na Divljem zapadu nema benzinskih... Superman je homoseksualac...to je to ![]() Jedino bi se Zagor ovdje mogao usprotiviti Taličnome, ali dolazi u obzir i dogovor dotičnih radi vladanja Divljim Zapadom , a od tamo cijelim svijetom...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
samo je jedan duh sa sjekirom ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Majka svih pitanja 2 E jeste zabrijali ma tuku se Tarzan i Betmen, a vi počeli sa Zagorima, Supermenima, Hulkovima, Taličnim Tomovima (?!)...![]() Betmen je malo u vodstvu, što je i razumljivo jer ljudi baš i ne shvaćaju u potpunosti potencijal i moć Tarzana... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
Batman je šminker s puno opreme, Tarzan možda ne zna složiti rečenicu ali zato rastura i gol i bos![]()
__________________ gotovo je | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 Citat:
al ja i dalje mislim da je jaci tarzan cista sirova snaga
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Majka svih pitanja 2 Uglavnom, mislim da se svi slažemo da u "gostima" jedan kod drugog idu pobjede domaćinu... Tarzan - Džungla - Betmobil totalno neučinkovit, Čita rješava Robina bez problema, Betmenu onaj plašt samo smeta... već ga vidim i negdi u živom pijesku zavaljanog.... Betmen - Gotam - Ma Tarzan je u borbi po gradovima nula bodova, lik je totalno asocijalan, moral bi mu pao na nulu kad vidi sve one ljude samo bi se izgubija, nema lijani, koliko znam dosad u Gotamu nema Zoološkog vrta da pozove slonove... |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Majka svih pitanja 2 kad igraju doma obojica imaju prednost domaćeg terena dok mislim da bi se tarzan mozda i bolje snasao u gostima kod šiš-mana, bio je onaj film mislim tarzan u new yorku il nesto slicno di je ševio onu neku žensku jel tako? i tamo se dosta dobro snašao mislim da ste zaboravili one batmanove kugle sta baca, šta već dok tarzan nema bas za bacat nista, tarzan osto primitivac dok batman je hith-tech ![]()
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Majka svih pitanja 2 Baš je lud ovaj forum i ja koji sam svakodnevno na njemu. Da razmislim .... . . . . . . . . . . . Tarzan (iza svakog uspješnog mužjaka stoji ženka - ili tako nekako)!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Tagovi: batman, dvoboj, jane, tarzan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

samo je jedan duh sa sjekirom 

pametni znaju