Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Muški Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Muški Kutak Raspravljate o temi Majka svih pitanja 2 u Društvo forumu; U ogromnoj ste zabludi gospodo...moj kandidat je TALIČNI TOM Čovjek je kao prvo na Divljem Zahodu...bori se protiv ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je jači?
Tarzan 24 36.92%
Batman 41 63.08%
Glasači: 65. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 23:57   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Majka svih pitanja 2

U ogromnoj ste zabludi gospodo...moj kandidat je TALIČNI TOM

Čovjek je kao prvo na Divljem Zahodu...bori se protiv blizanaca različitih visina, a planove mu često zamrsi njegov vjerni pratioc CUCAK.
Pošto je Tarzan navikao na džunglu on bi brzo krepao u pustinji kojom hrabro jaše Talični Tom jer nebi imao lijane da se zanjiše...

Batman je navikao na visoke zgrade, a Batmobil ide na benzin dok na Divljem zapadu nema benzinskih...

Superman je homoseksualac...to je to

Jedino bi se Zagor ovdje mogao usprotiviti Taličnome, ali dolazi u obzir i dogovor dotičnih radi vladanja Divljim Zapadom , a od tamo cijelim svijetom...
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 00:28   #32 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Supko je peder!

Ako ima neka faca da rabije Tarzana onda je to Zagor.
Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
U ogromnoj ste zabludi gospodo...moj kandidat je TALIČNI TOM

Jedino bi se Zagor ovdje mogao usprotiviti Taličnome, ali dolazi u obzir i dogovor dotičnih radi vladanja Divljim Zapadom , a od tamo cijelim svijetom...
rep+ obadvojici, Zagor razbije sve ostale zajedno samo je jedan duh sa sjekirom
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 02:02   #33 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

tarzan je najjači
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 09:28   #34 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

E jeste zabrijali ma tuku se Tarzan i Betmen, a vi počeli sa Zagorima, Supermenima, Hulkovima, Taličnim Tomovima (?!)...

Betmen je malo u vodstvu, što je i razumljivo jer ljudi baš i ne shvaćaju u potpunosti potencijal i moć Tarzana...
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 09:34   #35 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
E jeste zabrijali ma tuku se Tarzan i Betmen, a vi počeli sa Zagorima, Supermenima, Hulkovima, Taličnim Tomovima (?!)...

Betmen je malo u vodstvu, što je i razumljivo jer ljudi baš i ne shvaćaju u potpunosti potencijal i moć Tarzana...
Baš to. Učinili su topic krajnje neozbiljnim Batman je šminker s puno opreme, Tarzan možda ne zna složiti rečenicu ali zato rastura i gol i bos
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 09:38   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ja mislim da je tarzan čak možda slabiji

zbog jane, žena ga jebe, muškarac je pa je ranjiv zbog čkapi
he he tu si u pravu!!!!!!!

al ja i dalje mislim da je jaci tarzan cista sirova snaga
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 09:50   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Uglavnom, mislim da se svi slažemo da u "gostima" jedan kod drugog idu pobjede domaćinu...

Tarzan - Džungla - Betmobil totalno neučinkovit, Čita rješava Robina bez problema, Betmenu onaj plašt samo smeta... već ga vidim i negdi u živom pijesku zavaljanog....

Betmen - Gotam - Ma Tarzan je u borbi po gradovima nula bodova, lik je totalno asocijalan, moral bi mu pao na nulu kad vidi sve one ljude samo bi se izgubija, nema lijani, koliko znam dosad u Gotamu nema Zoološkog vrta da pozove slonove...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 09:59   #38 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,617
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

kad igraju doma obojica imaju prednost domaćeg terena dok mislim da bi se tarzan mozda i bolje snasao u gostima kod šiš-mana, bio je onaj film mislim tarzan u new yorku il nesto slicno di je ševio onu neku žensku jel tako? i tamo se dosta dobro snašao
mislim da ste zaboravili one batmanove kugle sta baca, šta već dok tarzan nema bas za bacat nista, tarzan osto primitivac dok batman je hith-tech
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 11:19   #39 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Adolon pravo kaže, Talični bi ih pomeo jer to je "čovek brži od svoje senke"
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 11:24   #40 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,297
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Baš je lud ovaj forum i ja koji sam svakodnevno na njemu.

Da razmislim ....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Tarzan (iza svakog uspješnog mužjaka stoji ženka - ili tako nekako)!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: batman, dvoboj, jane, tarzan

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108